TOP ukrasi za djevojačku zabavu

djevojacka-ukrasi

Dan vjenčanja sve je bliže, a samim time i proslava tvoje posljednje samačke večeri.

E, pa onda je pravo vrijeme da se opskrbiš raznim sitnicama koje će upotpuniti ovu ludu noć.

Kako bi barem malo olakšale sve te obaveze oko planiranja vjenčanja, popisale smo top ukrase za djevojačku bez kojih tvoja proslava jednostavno ne bi bila potpuna. 😊

Natpisi za djevojačku večer

Bez natpisa jednostavno to nije to! Hoće li to biti natpis „bride“, „bride to be“ ili pak nešto sasvim treće, izbor ostavljamo tebi.

natpisi-djevojacka

Izvor: ashleyterk.com

Baloni

Ne zaboravi na balone jer oni su također „must have“ svake djevojačke zabave! Obični, u boji ili s natpisom – ima ih svakakvih! Želiš li balonima dati svoj pečat, savjetujemo ti da kupiš obične i ispišeš ih markerom. Nacrtaj prsten, napiši citat ili pak imena djevojaka koje će biti na tvojoj djevojačkoj zabavi. Vjeruj, izgledat će prilično cool.

baloni-zabava

Izvor: us.boohoo.com

Lenta za djevojačku večer

Tu su i nezaobilazne lente bez kojih djevojačka večer jednostavno ne može i ne smije proći! Osim što izgledaju fora, ostaju kao lijepa uspomena na vašu posljednju zajedničku večer.

djevojacka-vecer-lenta

Izvor: etsy.com

Rekviziti

Svi ti zabavni trenuci jednostavno se moraju zabilježiti! A kako drugačije nego uz brojne selfije i, naravno, rekvizite. Uz takvo nešto zabava je definitivno zagarantirana.

rekviziti-djevojacka

Izvor: etsy.com

ukrasi-djevojacka-zabava

Izvor: davidsbridal.com

Pozadina za fotografiranje

Kako bi fotografije bile potpune, potrebna je i pozadina, zar ne? U tu svrhu mogu ti poslužiti baloni ili resice od folije u različitim bojama.

pozadina-fotografiranje

Izvor: clemaroundthecorner.com

Pribor za jelo i piće

Tanjuri, podmetači, salvete, čaše, slamke. Sve su to sitnice koje će upotpuniti tvoju zabavu. Potrudi se da svaka od njih na neki način ukazuje da se radi o djevojačkoj večeri i skorom vjenčanju. 😊

tanjuri-podmetaci

Izvor: bedbathandbeyond.com

case-djevojacka

Izvor: shopstagandhen.com

Tetovaže za djevojačku večer

Zamisli samo fotografije i uspomene koje će nastati s „tetovažama“. Sigurne smo da će sve djevojke biti oduševljene ovom idejom!

tetovaze

Izvor: bachette.com

Plutajući držač za čašu

Naravno, za one koji svoju djevojačku zabavu planiraju proslaviti uz bazen, tada su plutajući držači za čašu definitivno nezaobilazna stvar. 😉

plutajuci-drzac-voda

Izvor: mujerde10.com

Luda i nezaboravna djevojačka večer uz ove je ukrase definitivno zagarantirana! 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se