Princeza.hr - najveći portal za vjenčanja u regiji

Princeza.hr najveći je i sveobuhvatni portal usko specijaliziran za vjenčanja i popratne događaje u Hrvatskoj i regiji.

O nama

Princeza.hr je portal specijaliziran za vjenčanja na kojem dnevno možete saznati novosti i trendove vezane za domaća i svjetska vjenčanja.

Svakodnevno pišemo o vjenčanicama renomiranih, ali i mladih dizajnera vjenčanica u usponu, šminki i frizuri, modnim detaljima poput cipela i torbi za vjenčanje.

Uz našu pomoć budući mladenci s lakoćom će odabrati svoje iskusne timove za organizaciju svog vjenčanja, svoj idealni prostor za vjenčanje (vanjski i unutarnji), pozivnice, zahvalnice i poklone za goste, make-up i hair artiste, odijelo i vjenčanicu, vjenčano prstenje, glazbu i catering te još mnogo, mnogo toga.

Novo iskustvo vjenčanja

Našim dragim čitateljima nudimo jedinstveno iskustvo pomoći pri organizaciji vjenčanja, koje olakšava odabir originalnih i glavnih aktera vaše ljubavne priče, jer baš svaka ljubavna priča zaslužuje biti posebna.

Suradnicima i partnerima nudimo jedinstvenu mogućnost oglašavanja na najvećoj digitalnoj platformi specijaliziranoj za vjenčanja u Hrvatskoj i regiji, pomažemo vam pri digitalizaciji poslovanja i oglašavanju na Princeza.hr i partnerskim portalima, a također vas po potrebi spajamo s provjerenim nuditeljima proizvoda i usluga za vjenčanja.

Saznajte kako postati naš partner.

Partneri

caspar-design