Najljepši outfiti za djevojačku večer

najljepse-haljine-za-djevojacku-vecer

Već smo ti pisale o neizostavnim ukrasima, ali i o raznim temama za djevojačku večer. No za danas smo pripremile nešto drukčije. Nakon iscrpnog istraživanja, odabrale smo top 10 outfita za djevojačku večer koje će tvoje prijateljice jednostavno obožavati nositi. Pa krenimo.

Majice s natpisom za djevojačku večer

Majice s natpisom najjednostavnija je i najomiljenija odjevna kombinacija za djevojačku zabavu. Zaista postoji velik izbor majica tako da ti njihova nabava neće zadavati glavobolje.

Naravno, kako je to zapravo tvoja posljednja samačka večer, moraš se istaknuti među prijateljicama. Kako? Odaberi majicu s posebnim natpisom, poput „bride“, „bride to be“, „mladenka“ ili što god već želiš. Ostale djevojke neka nose majice s drukčijim natpisom. Također, tvoja majica može biti u drugoj boji.

Majice možete kombinirati s dugim hlačama ili kratkim hlačama kao i s dugom ili kratkom suknjom. Uz majice, možete nositi i cool naočale ili pak kape s natpisom. Vjeruj, izgledat ćete fantastično!

Bride Tribe SVG  Bachelorette party shirts svg image 1
Izvor fotografije: Etsy.com

Ogrtači, spavaćice ili pidžame

Planiraš li svoju djevojačku večer proslaviti u toplini doma ili iznajmljenoj kućici, tada su kućni ogrtači, spavaćice ili pidžame odličan izbor. Zamisli samo fotografije koje će nastati u takvim outfitima. Baš poput onih s Pinteresta.

Ako želiš, ogrtače, spavaćice ili pidžame možeš personalizirati. To mogu biti natpisi povezani s djevojačkom večeri, vaša imena ili samo inicijali. Što god odabrala, jednostavno ne možeš pogriješiti. Tako ćeš ti, ali i tvoje prijateljice zauvijek imati predivne uspomene na tvoju djevojačku zabavu. Osim toga, moći ćete ih koristiti i nakon djevojačke zabave.

Dressing gown Bride to be  Bridal Kimono  Bachelorette party image 1
Izvor fotografije: Etsy.com

Sportski outfit za djevojačku zabavu

Još jedna ideja koju možeš iskoristiti jesu majice s natpisom, kratke hlače i visoke čarape. Moramo priznati da zaista izgleda cool.

Kupaći kostimi

S druge strane, ako ćeš svoju djevojačku večer slaviti na plaži ili uz bazen, tada su obični ili personalizirani kupaći kostimi nezaobilazan outfit. Ne želiš li trošiti previše novaca na personalizirane kupaće kostime, u dogovoru s djevojkama obucite identične ili slične kupaće kostime. U obzir dolaze i personalizirani parei ili torbe za plažu.

wedding-submission-from-lauren-hayes
Izvor fotografije: Daniela Fernandez

Outfit za večernji izlazak

A ako pak si svoju djevojačku zabavu zamislila kao večernji izlazak, dogovori se s djevojkama da obučete iste haljine. Želite li, preko haljina možete prebaciti lente.

Eto, nadamo se da ćeš među ovim outfitima pronaći idealan za svoju djevojačku zabavu.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se