Top 5 ideja za nezaboravnu djevojačku zabavu

Top 5 ideja za nezaboravnu djevojačku zabavu

Planiranje djevojačke večeri u današnje je vrijeme jednako važno kao i organiziranje samog vjenčanja. Ipak djevojačka zabava glasi za posljednju slobodnu večer mladenke i obično je popraćena ludim partyjem. Naravno, u društvu najbližih prijateljica. Bez njih ništa! Kako bi se odmaknula od onog klasičnog slavlja u kafiću, popisale smo nekoliko ideja za djevojačku zabavu koje ti možda nisu ni bile na kraj pameti.

Zabava na otvorenom moru

Toliko je predivnih otoka i plaža diljem Lijepe Naše da bi bilo šteta ne razmisliti o zabavi na otvorenom moru. Primjerice, mala jedrilica na kojoj ćete ti i frendice upijati tople zrake sunca i uživati u osvježavajućim koktelima odličan je način da tradicionalnu djevojačku zabavu zamijeniš onom za pamćenje.

Spa večer ili wellness vikend

Kako je zabava na otvorenom moru predviđena za toplije mjesece u godinu, planiraš li djevojačku večer u hladnijem razdoblju ili se samo želiš odmoriti od iscrpne organizacije nekoliko tjedana prije samog vjenčanja spa ili wellness odmor najbolji je izbor kako god okrenula. Osim što ćeš se opustiti i dobro nahraniti kožu, sa svojim ćeš se prijateljicama genijalno zabaviti u to ne sumnjaj.

djevojacka-zabavu
Izvor fotografije: freepik

Večer za pamćenje u unajmljenoj kući

Rezerviraš li kuću ili prostor samo za vas cure, nezaboravan party u kombinaciji sa zabavnim igrama je zagarantirana! Zašto? Iz više razloga! U unajmljenom prostoru nećete brinuti o znatiželjnim pogledima koji inače frcaju na sve strane kada se mlada pojavi u društvu svojih prijateljica. Šaljivi pak će rekviziti i ukrašavanje prostora biti po tvom ukusu, a mogućnosti najma kuće koja u svojoj ponudi ima bazen ili čak saunu samo će dodatno začiniti djevojačku večer.

Večer uz najbolju hotelsku uslugu

Možeš li zamisliti prizor u kojem mlada i njene prijateljice poziraju u lepršavim spavaćicama i smiju se od uha do uha? Sigurne smo da je odgovor potvrda, zato naša sljedeća ideja obuhvaća upravo ovakvu situaciju. Sve što ti je potrebno za njenu realizaciju jest rezervirati hotel na željenoj lokaciji i noć provesti uz kokice, film i fini šampanjac.

djevojacka-zabava
Izvor fotografije: canva

Kampiranje u prirodi

Još nekoliko ideja koje možeš iskoristiti za proslavu svoje djevojačke obuhvaćaju zabavno druženje uz planinarenje, bicikliranje, logorsku vatru, ribolov ili kampiranje u šatoru. Da, zašto ne, a i fotke iz prirode bit će genijalne!

Izvor nalsovne fotografije: Canva