Striper na djevojačkoj zabavi – da ili ne?

Striper na djevojačkoj zabavi - da ili ne?

Je li to zbog filma Magic Mike ili nečeg drugog ne znamo, ali egzotični plesači iliti striperi postaju sve traženiji na djevojačkim zabavama.

Međutim, mnoge mlade ipak ih radije ne zovu.
Zašto je tome tako?

Odgovore znamo i donosimo ti zato razloge za i protiv nastupanja stripera na djevojačkoj zabavi.

Zašto je dobro imati stripera na djevojačkoj večeri

„Ako može mladoženja imat striptizetu, mogu i ja stripera“, prva je stvar koju pomisli svaka mladenka. Većina muškaraca na svojim momačkim zabavama imaju striptizete pa je u modernije vrijeme porasla potražnja mladenki za striperima, zbog čega su pokrenute brojne tvrtke kojima se možete obratiti ukoliko trebate egzotičnog plesača. Jer zašto mi žene ne bismo smjele sve što smiju i muškarci?

Drugi razloge je jednostavan – podići će atmosferu.
Bila ta zabava ultra dosadna ili ubitačno dobra, on će dodatno podići atmosferu. Vaše prijateljice će uživati u pogledu na mladog muškarca isklesanog tijela (ili više njih).

magic-mike-striper
Izvor fotografije: freepik

Razlozi zašto nije dobro imati stripera na djevojačkoj večeri

Ako tvom budućem suprugu smeta ideja da pozovete stripera kako bi vas na djevojačkoj večeri zabavljao, postavi si pitanje, želiš li zbilja tako kročiti u brak. Komunikacija i međusobno razumijevanje i uvažavanje tebe i partnera su, kako u braku, bitni i prije braka.

Drugi razlog zašto biste možda trebale odustati od ovakvog načina zabave je da može doći do incidenata. Žene, kao i muškarci, kada previše popiju, znaju biti poprilično napasne. Zbog toga pretjeraju u svojim izjavama i djelima. Ili obrnuto.

Može se dogoditi i da striper bude neugodan jer očekuje seksualni užitak bilo koje vrste u zamjenu za svoj nastup.

Na što se god odlučila, mi te sigurno nećemo osuđivati.
No, podsjetit ćemo te na sljedeće.

Imati stripera na djevojačkoj velika je odgovornost.
Kao domaćica moraš se pobrinuti da je ugodno i njemu i tvojim prijateljicama. Zato, ukoliko se odlučiš za stripera, biraj pažljivo i prema preporuci.

Izvor naslovne fotografije: Canva