Baloni na svadbi i kako ih učiniti posebnima

Možda ti se čini da si definitivno prerasla balone i da oni nemaju što tražiti na tvojem vjenčanju koje mora prštiti elegancijom i blještavilom. Toliko puta si ih vidjela na svadbama da su izgubili svaki smisao.

No, dopusti nam da te razuvjerimo i da ti pokažemo kako se baloni mogu uklopiti u tvoje vjenčanje, bez obzira kakvo ćeš imati. Danas baloni dolaze u svim mogućim nijansama te se lako mogu prilagoditi svakoj dekoraciji.

Bijeli baloni na ulazu u crkvu ili svadbenu salu

Veliki bijeli baloni ispunjeni helijem i ukrašeni bijelim vrpcama postavljeni na ulazu u crkvu ili duž ulaznog prostora u svadbenoj dvorani zasigurno će učiniti tvoj ulazak grandioznim.

Ako imaš vjenčanje na otvorenom, možeš ukrasiti šarenim balonima cvjetni luk ispred kojeg ćeš sa svojim odabranikom izmijeniti zavjete.

Šaroliki baloni u dvorani

sareni-baloni
Izvor fotografije: Unsplash.com

Želiš li otkačenu i veselu svadbu, koja će biti odraz tvoje vrckave naravi? Ostvarit ćeš ju odabirom šarolikih balona kojima možeš u potpunosti ispuniti dvoranu.

Balone možeš zavezati za stolove i stolice ili ih jednostavno pustiti da bezbrižno lelujaju po prostoru. Također ih možeš ispuniti konfetima sa šljokicama koji će tvojoj svadbi dati još jednu dozu nestašnosti.

Zlatni baloni u obliku brojeva i slova

Sasvim je moguće da si posljednji put imala balone u obliku brojeva na proslavi svog 15. rođendana, ali to ne znači da ih ne možeš imati i na svadbi. Njima možeš označiti stolove, naglasiti ključne datume vaše veze ili dan vjenčanja.

Zlatnim svjetlucavim balonima u obliku slova možeš ispisati ono što želiš u svojem braku: ljubav, sreću i, recimo, vino.

Baloni s porukom

baloni-s-natpisom
Izvor fotografije: Unsplash.com

Na balonima možeš dati ispisati najrazličitije poruke koje govore o ljubavi i zajedništvu. Takvi su baloni savršena kulisa za vjenčane fotografije, a potom ih gosti mogu zajedno s dobrim željama ispustiti u nebo.

Kao što vidiš, balonima se uistinu možeš poigrati na najraznolikije načine. U njima mogu uživati i tvoje djeveruše ili klinac koji će nositi vaše prstenje. Stoga dopusti mašti da te ponese!

Izvor naslovne fotografije: Unsplash.com