Američki par snimio bajkovite vjenčane fotografije pod vodom i oduševio cijeli svijet

Vjenčane fotografije najljepše su uspomene koje vam trajno ostaju kao podsjetnik na vaš čaroban dan. Upravo zbog toga želite te uspomene učiniti savršenima. Tražite predivna žitna polja, predivne dijelove šuma ili pak blizinu rijeke ili mora.

Baš poput vas, i James i Chelsie Hayton odlučili su stvoriti nezaboravne uspomene sa svog vjenčanja. Odlučili su snimiti svoje vjenčane fotografije pod vodom. Romantične, bajkovite, božanstvene – ma nema riječi kojima bi se mogle opisati ove fotografije. 😊

Malo vjenčanje prepuno najljepših uspomena

Ovaj se američki par vjenčao 16. kolovoza 2020. Taj je datum za njih veoma poseban zbog godišnjice vjenčanja Chelsiene bake i djeda koji su se vjenčali prije 69 godina. Svoje su vjenčanje planirali održati samo u prisustvu svoje djece no njihove su obitelji također željele prisustvovati zbog čega su ih ipak odlučili pozvati.

Izvor fotografije: Instagram profil benjaminedwards

Obiteljske fotografije snimili su na dan vjenčanja. Željeli su fantastične vjenčane fotografije, ali se toga dana istovremeno posvetiti i svojoj obitelji. Zbog toga su snimanje privatne kolekcije fotografija ostavili za dan nakon vjenčanja.

Privatne vjenčane fotografije snimljene u blizini vodopada

Slapovi i drveće koje se nalazilo oko njih stvorili su posebnu intimnu atmosferu i kontrast u odnosu na okruženje u kojem se održalo vjenčanje. Za takve fotografije, mladencima nije bilo žao smočiti vjenčano odijelo i vjenčanicu.

Izvor fotografije: Instagram profil benjaminedwards

Kako bi snimio nezaboravne fotografije, njihov je unajmljeni fotograf koristio dron. Fotografije snimane dronom mnogo su kreativnije jer se mogu uhvatiti kadrovi s potpuno nepristupačnih mjesta.

Budući da je dan bio vruć, snimanje je mladencima, ali i fotografu bilo zaista pravo osvježenje. Prilikom fotografiranja, James je pridržavao Chelsie kako bi izgledala kao da lebdi na vodi.

Iako voda otežava snimanje takvih trenutaka budući da se kreće, za ovog je fotografa zapravo to izazov. Kaže kako voda pokreće ljude i stvari u njoj i to ga posebno motivira.

Chelsiena vjenčanica na svu sreću nije bila oštećena no za Jamesovo vjenčano odijelo još se uvijek ne zna. Budući da je odijelo vuneno, boje se kako bi se zbog vode moglo smanjiti. No sve će znati nakon što odijelo izađe iz kemijske čistionice.

Jamie i Chelsie savjetuju kako nikada nećete požaliti za stvaranjem fotografija pod vodom. Odlučite li se na ovakve fotografije, svakako to učinite nakon vjenčanja. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil benjaminedwards

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se