☀️ SUMMER 24' KOLEKCIJA NA -20% ☀️
☀️ SUMMER 24' KOLEKCIJA NA -20% ☀️
Search

Dostava i plaćanje

DOSTAVA

Dostava se vrši putem Mail Boxes Etc. (Rock and Work d.o.o.), a uobičajeno vrijeme isporuke je do 10 radnih dana. Vrijeme isporuke počinje teći sljedeći radni dan nakon predaje narudžbe u Internet trgovini.

Minimalni iznos narudžbe bez uračunate dostave je 10 eura.

Proizvod se smatra isporučenim kada kupac ili od kupca ovlaštena osoba parafira pisanu potvrdu o preuzimanju iste te istu dostavi Prodavatelju ili preda dostavnoj službi. Kupac prilikom uručenja kupljene robe treba provjeriti sadržaj pošiljke. U slučaju nedostataka dužan je o tome obavijestiti Prodavatelja što je ranije moguće, a najkasnije u roku 24 sati od preuzimanja kupljene robe. Kupac je dužan bez odlaganja robu pregledati i u roku od 8 dana obavijestiti Prodavatelja o vidljivim nedostacima robe. U suprotnom Prodavatelj ne odgovara za nedostatke na kupljenoj robi. Prodavatelj ne odgovara za neznatni materijalni nedostatak.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajenog rukovanja ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja Kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju vidljivih oštećenja ambalaže, odnosno proizvoda, odmah pisanim putem predati dostavljaču (djelatniku službe koja obavlja dostavu) reklamaciju.

Ukoliko roba ima vidna oštećenja, nedostatke ili se radi o robi koju Kupac nije naručio, Kupac je ovlašten ne preuzeti paket. Dostavna služba će ga u tom slučaju vratiti Prodavatelju, a on će neodgodivo i u najkraćem mogućem roku kontaktirati kupca kako bi dogovorili novu dostavu ispravne robe ili eventualni povrat novčanih sredstava za slučaj da roba koju je Kupac naručio više nije raspoloživa.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako Kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac je dužan o tome obavijestiti Prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Dostava u Republici Hrvatskoj:

Cijena dostave Mail Boxes Etc. (Rock and Work d.o.o.) iznosi 5,00 eura za područje Republike Hrvatske. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 70,00 eura za kupovine unutar RH.

Trenutno ne vršimo dostavu u ostale zemlje Europske Unije.

PLAĆANJE

Veleprodajni kupac

Uvjeti poslovanja s veleprodajnim kupcima regulirani su ugovorima koji uređuju isporuku robe, cijene, popust, obveze i rokove plaćanja, zaključivanje budućih poslova i druge poslovne uvjete.

 

Maloprodajni kupac

Maloprodajni kupac je svaka:

  • Fizička osoba koja kupi robu u internet trgovini i odmah izvrši plaćanje karticom ili pouzećem te joj se za to izda maloprodajni račun.
  • Pravna osoba koja kupi robu u internet trgovini i odmah izvrši plaćanje karticom te joj se za to izda R1 račun.

 

Online kupci:

Sve cijene izražene su u eurima (€). Cijene uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijene ne uključuju troškove dostave.

Izvršenjem narudžbe na webshopu kupac se obavezuje platiti kupoprodajnu cijenu.

Načini plaćanja koje Prodavatelj omogućuje Online kupcu na području Republike Hrvatske su:

  • Pouzećem: prilikom preuzimanja pošiljke, Online kupac iznos računa plaća u gotovini djelatniku dostavne službe s kojom društvo Pisalica d.o.o. ima sklopljen ugovor. Kupac ne može platiti naručene artikle dostavljaču kreditnom ili debitnom karticom, već isključivo gotovinom.
  • Plaćanjem na transakcijski račun: Online kupac kod plaćanja na transakcijski račun na svoju e-mail adresu dobit će predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu zatim može izvršiti korištenjem internet bankarstva ili univerzalnim nalogom za plaćanje putem banke, pošte, Fine i sl.
  • KEKS Pay karticom Erste banke: brzo i jednostavno bez prepisivanja podataka s kartice te bez dodatnih naknada.

Kupac je suglasan da Prodavatelj može i izričito je ovlašten, prema vlastitom nahođenju, u slučaju sumnje na zlouporabu bilo koje vrste plaćanja, bilo koju takvu transakciju bez najave i prethodne obavijesti obustaviti, te može sve relevantne podatke predati nadležnim tijelima radi kaznenog progona potencijalnih počinitelja.

Kupac koji dva puta ne preuzme naručenu robu ili ne izvrši uplatu u skladu sa svojom narudžbom, svaku sljedeću narudžbu dužan je platiti avansno, te će priprema i slanje robe po narudžbi biti izvršeno tek po primitku uplate na račun poduzeća Pisalica d.o.o. Ostali oblici plaćanja za Kupce koji ne preuzmu robu po svojim narudžbama ne vrijede.

Ako Kupac ne može iz bilo kojeg razloga izvršiti plaćanje kupoprodajne cijene, Prodavatelj je ovlašten jednostrano otkazati postupak kupnje. U tom slučaju kupac odgovara Prodavatelju za svu štetu i sve troškove koje bi Prodavatelj pri tome mogao imati.

Nazad na vrh
Proizvod je dodan u košaricu