Predstavljamo ti revoluciju selfija uz Selfie box

Ovog tjedna predstavljamo Stanku Rajh Jambrović i Dragana Jambrovića koji će se pobrinuti da tvoj vjenčani selfie bude spektakularan.

Iako je raspored ovih supružnika ispunjen brojnim hobijima, roditeljskim obavezama, slobodnim, a i svakodnevnim poslovnim aktivnosti, nisu dvojili ni sekunde već su s nama podijelili sve pojedinosti vezane uz njihovu inovativnu uslugu – veličanstveni Selfie box.

U nastavku otkrivaju kako do savršenog vjenčanog selfija, stoga sve vas pozivamo da nam se pridružite u čitanju!

Kako ste došli na ideju za iznajmljivanjem Selfie boxa?

Ideja za Selfie box javila se na jednoj proslavi obljetnice, kada smo se suprug i ja po prvi put susreli s tom opremom. Selfie box nije baš nikog ostavio ravnodušnim! Bio je srce zabave i čekao se red za njegovo korištenje.

Nakon što su se malo slegli dojmovi počeli smo ozbiljnije razmišljati o nabavci uređaja. Iako je u oboma izazvao oduševljenje, u tom trenutku sve je ostalo samo na ideji.

selfie-box
Izvor fotografije: privatna arhiva Selfie Box by Dragan&Stanka

No, nakon nekoliko mjeseci, ideja o Selfie boxu nam i dalje nije izlazila iz misli, a samo sjećanje na nju, u nama je pobudilo uzbuđenje i dobru vibraciju i tako je sve počelo. Najprije su uslijedili pregovori oko cijene, a kasnije i konkretni dogovor te nabava opreme koju smo čekali gotovo 6 mjeseci.

Opišite nam ukratko što je Selfie box?

Obrt za usluge Selfie box otvoren je u kolovozu 2018. godine, a uspješno predstavljanje revolucije selfija zaživjelo je na manifestaciji  Porcijunkulovo u Čakovcu.

Photo booth ili Selfie box je dizajnom i izgledom moderan i impresivan uređaj koji u sebi sadrži fotoaparat i softver koji omogućava izradu vrlo kvalitetnih fotografija.

Na ekranu osjetljivom na dodir vrlo se jednostavno može pokrenuti fotografiranje, nakon čega se korisnici mogu vidjeti na ekranu i pripremiti nekoliko sekunda za isto. Nakon zvuka aparata na ekranu se pojvljuje slika, koja se može isprintati ili poslati na email ili društvene mreže.

Selfie box zapravo zabavlja goste, a većina uzvanika ili djelatnika tvrtki svoju zabavnu fotografiju željet će podijeliti na društvenim mrežama.

Kako slike mogu imati logo tvrtke, može se reći da je upravo to novi način promoviranja tvrtkinog brenda. Također, promo materijal na kojem je istaknut logo i ime tvrtke, može biti prisutan prilikom slikanja, primjerice može se držati u rukama.

Naša usluga obuhvaća najam Selfie boxa za različite prigode. Primjerice, vjenčanja, krštenje djeteta, proslave rođendana, obljetnice, djevojačke i momačke večeri, kao i sve poslovne svečanosti. Ona se vrši uz našu asistenciju te uz zabavne rekvizite za što bolje fotografije.

selfie
Izvor fotografije: privatna arhiva Selfie Box by Dragan&Stanka

Sav snimljeni materijal je u visokoj rezoluciji, a korisnik ga dobiva na licu mjesta na USB sticku ili u obliku fotografija dimenzije 10×15 cm. Također, prema dogovoru možemo izraditi etui za svaku fotografiju koju će uzvanici ponijeti sa sobom, a na kojem možemo otisnuti  logo, poruku ili zahvalu.

Tko ga najčešće iznajmljuje i za koje prilike?

Iako su nam ciljana skupina bili mladenci, moramo napomenuti da smo imali već nekoliko uspješnih suradnji s velikim poduzećima tijekom njihovih svečanosti povodom završetka poslovne godine. A što se pokazalo iznimno uspješnim.

iznajmljivanje-selfie-boxa
Izvor fotografije: privatna arhiva Selfie Box by Dragan&Stanka

Svoje uzvanike pretvorili su u ambasadore svog brenda i to najkvalitetnijim kanalom – virtualnim marketingom. Odnosno, dijeljenjem, komentiranjem i lajkanjem objava zaposlenika.

Zapravo, zabilježili su predivne trenutke i pretvorili ih u trajnu uspomenu!         

Što biste savjetovali svim budućim mladencima, kako do savršenog selfija na vjenčanju? 

Korištenje Selfie boxa je čista uživancija i zabava. Kako Selfie box izrađuje vrlo kvalitetne fotografije, može se reći da se na svakoj ispada dobro, a opuštenost i prirodnost mladenaca osigurat će još bolje fotografije. Uporabom nekih od rekvizita stvaraju se fenomenalne trajne uspomene, koje će ostati zapamćene vječno.

Kakvi su vaši planovi za budućnost?

Kako je ova oprema skupa, odnosno izrađena po principu „Custom made“ , samu odluku o kupnji nismo donijeli brzopleto, već smo o tome razmišljali dugi niz mjeseci. No, vjerujemo da je naše tržište sada spremno za inovativnu opremu koju posjedujemo.

Poslove u obrtu podijelili smo tako da ja obavljam logistički dio, odnosno ugovaranje poslova i popratnu komunikaciju i dokumentaciju. Dok je suprug zadužen za informatičku obradu, postavke unutar sustava te postavljanje uređaja na mjesto događaja.

Kako nam je osnovna motivacija bila dodatni prihod te bavljenje nečim zanimljivim i zabavnim, nadamo se dobrim reakcijama tržišta, kao i uspjehu u poslovanju. Sukladno tome, u budućnosti planiramo proširiti poslovanje na više uređaja.

Kako naše čitateljice mogu iznajmiti Selfie box?

Za sve informacije pošaljite nam upit na Facebook stranicu Selfie Box by Dragan & Stanka ili na e-mail: selfiebox.ck@gmail.com. Također, možete nas kontaktirati i na broj telefona: 091/4411225.

Izvor naslovne fotografije: privatna arhiva Selfie Box by Dragan&Stanka