Organizacija djevojačke zabave – da ili ne?

djevojacka vecer

Djevojačka zabava postala je nezaobilaznim dijelom svakog vjenčanja. No ako si jedna od onih mladenki koje si postavljaju pitanje mora li se održati djevojačka zabava, na pravom si mjestu.

Odgovor je kratak i jasan – ne! Ipak, kako bi bila zaista sigurna u svoj izbor, donosimo ti nekoliko argumenata kada organizirati djevojačku zabavu, a kada ne. 😊

U ovim slučajevima, organiziraj djevojačku zabavu

Danas su djevojačke zabave najčešće okupljanje od 10 do čak 50 osoba. Zabava od kasnih poslijepodnevnih do ranih jutarnjih sati postala je sinonimom za djevojačku zabavu.

Ako ne možeš zamisliti svoje vjenčanje bez ovakve proslave djevojačke zabave, ne vidimo razlog da je ne organiziraš. 😊

Naravno, sve ovisi i o budžetu s kojim raspolažeš. Ako ti novac ne predstavlja problem, možeš organizirati djevojačku zabavu u nekom prekrasnom privatnom prostoru. S druge strane, i djevojačka zabava u vlastitoj kući može biti večer za pamćenje!

Bilo kako bilo, djevojačka večer za tebe je nešto posebno, nešto bez čega ne možeš i ne želiš? Tada je tvoj izbor vrlo jasan.

Kada je odluka donesena iz srca, a ne zbog tradicije ili moranja, uživat ćeš u organizaciji, ali i samom tijeku djevojačke zabave. 😊

Bridal shower party  Bachelorette party  Bridesmaid gifts  image 6
Izvor fotografije: etsy.com

Ne želiš djevojačku zabavu? I to je u redu

Odbija te sama pomisao na organizaciju djevojačke zabave? Smatraš da moraš organizirati djevojačku zabavu unatoč tome što ne želiš? Što ako ti kažemo da ne trebaš apsolutno ništa?

Iako je djevojačka zabava danas postala „ono što se podrazumijeva“, za tebe to ne mora biti tako.

Bez obzira radi li se o tome što jednostavno ne želiš organizirati djevojačku zabavu ili te ograničava budžet, budi sigurna u sebe i donesi odluku s kojom ćeš se uskladiti.

Mnoge mladenke umjesto velikih djevojačkih proslava organiziraju putovanje s nekoliko najboljih prijateljica ili samo s vjenčanom kumom.

Ili pak proslavu djevojačke zabave svedu na minimum i odvedu nekoliko najboljih prijateljica na kavu i kolač.

Willow And Clay Capsule Collection Tall Blonde Bell
Izvor fotografije: tallblondebell.com

A možeš i odmarati i uživati sa svojim dragim ili obitelji. Kako god odlučila, u redu je. Ipak je to tvoje vrijeme i tvoje vjenčanje. Svatko ima pravo odlučivati samo za sebe.

Nadamo se da ćeš donijeti odluku koju zaista želiš, bila to organizacija djevojačke večeri ili ne. 😊

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se