Najčešće teme djevojačkih zabava

Tematske zabave nisu ti strane? Neke od njih si čak sama organizirala?
A sada kada trebaš organiziraju djevojačku, pod pritiskom si jer nemaš pojma kako bi ona trebala izgledati? Ne brini, mi ćemo ti pomoći!

U nastavku donosimo 9 najčešćih tema djevojačkih zabava .

Sleepover

Ako imaš problema s budžetom i ne smiješ potrošiti previše i više voliš ležerna druženja, ovo je idealna tema djevojačke zabave za tebe.

Možete si raditi manikure i pedikure, tračati, gledati filmove i igrati društvene igre.
Opustite se i ponovno probudite tinejdžericu u sebi.

Kratke baletne suknje i visoke pete

Želiš lud i nezaboravan provod? Rezervirajte si VIP sobu u nekom klubu kako bi imali dovoljno prostora i predbilježite se za nekoliko boca pića po želji. I ti i tvoje prijateljice obucite kratke baletne suknje i vrtoglavo visoke štikle i ludo se provedite!

Plaža

Obožavaš plažu i more, a daleko su? Ili su blizu, a vani je 10 stupnjeva? Donesi plažu k sebi!
Sve ukrasi tropskim motivima kao što su palme i hibiskusovo cvijeće u ružičastoj boji ili boji limete. Curama reci da se obuku kao da idu na plažu i poslužuj različite koktele s kišobrančićima i onim veselim štapićima koji podsjećaju na palme .

Slične tematike za zabave su Hawaii i Mala sirena.

Logorska vatra u dvorištu

Ako je ljeto i voliš biti na svježem zraku, a mrziš penjanje, spavanje u šatorima i kukce, ovo je najbolji izbor za tebe i tvoje društvo.

Zapalite vatru, pecite marshmallowe ili ražnjiće i ćevape, pijte svoja najdraža pića iz plastičnih čaša, okupite se u krug i razgovarajte o čemu god vas je volja.

Ako netko zna, neka svira gitaru. Pjevajte zajedno.
A i ovo ti je super prilika da spališ sva ljubavna pisma svojih bivših ljubavi i tako simbolično započneš novo poglavlje u svome životu.

Movie Night

Movie Night je tema koja jako sliči Sleepover temi, ali je bolji izbor ako ti se sleepover tema čini previše djetinjasta.

Odaberi top 5 filmova koje želiš pogledati s curama, pripremi hrpu grickalica i raznih sokova.
Nemojte gledati filmove na laptopu. Prebaci filmove na USB i gledajte ih na TV-u ili pak poveži kabelom laptop i TV jer će vam biti nemoguće gledati filmove na malom ekranu.

Neće vam biti udobno i nećete smoći dobro vidjeti i vjerojatno ćete propustiti neke dijelove.

Sex and the City

Možda ne živiš u New Yorku, ali definitivno možeš provesti jedan dan kao Carrie i ekipa. Provedi dan s curama u kupnji glamuroznih cipela i prekrasne odjeće.

Priušti si barem jedan skuplji i kvalitetniji proizvod.  Zatim, to što ste kupile obucite i sredite se za večernji izlazak u neki moderan bar gdje ćete uz cosmopolitane razgovarati o apsolutno svemu.

Princess Party

Ne možeš dočekati dan svog vjenčanja da se osjećaš poput princeze? Želiš i da se tvoje frendice tako osjećaju?

Neka svaka obuće najslađu haljinu koju ima i ne zaboravi tijaru. Iznajmite si limuzinu na jedan dan i odmah ćete se osjećati kao Kate Middleton i Meghan Markle. Prvo, u stilu najpoznatije Kraljevske obitelji, napravi čajanku.

Nakon toga možete napraviti maraton filmova s princezama ili rezervirati VIP sobu u nekom klubu.
Što god napravila, bitno je da se osjećate poput princeza.

Spa djevojačka

Planiranje vjenčanja je, blago rečeno, stresno i naporno.

Stoga si priušti cijeli dan u spa centru. Odite na manikure i pedikure, masaže, tretmane čišćenja lica…. Opustite se u hidromasažnim kadama i bazenima. Provjerite sa spa centrom nude li zdrav ručak, šampanjac ili slično.

Nakon što ste se opustile i osjećate se kao nove, sredite se i priuštite si ukusnu večeru u nekom luksuznom restoranu.
Počasti se, zaslužila si!

Modeli na jedan dan

Želiš uspomene sa svoje djevojačke zabave?  Želiš da fotke budu spontane? Oduvijek si se htjela osjećati poput modela? Rezerviraj fotografa!

Danas je lako pronaći niskobudžetnog, a opet dovoljno dobrog fotografa, koji si na taj način zaradi dodatan novac. Uredite se i dođite na unaprijed dogovoreno mjesto za photoshot i zabavite se! Fotograf je tu da ostvari tvoje želje i realizira tvoje ideje! Budi seksi, elegantna, vesela….

Budi ono što želiš biti! Možeš, također, dogovoriti s fotografom da poslije ide s vama i fotografira vas tamo gdje ste dalje naumile otići .

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se