Photo Booth na vjenčanju – tko je za?

Fotografije s vjenčanja predstavljaju najljepše uspomene kako za mladence tako i za njihove uzvanike. Upravo će ih one podsjetiti na taj predivan dan i izazvati emocije u tren oka. Zašto onda vaše vjenčanje ne bi začinila zabavnim fotografijama koje ćeš dragim uzvanicima pokloniti odmah na vjenčanju? Genijalno, zar ne?

Slažeš li se s nama, razmisli o Photo Boothu na vjenčanju.

Što je zapravo Photo Booth?

Iako ovakva usluga u Americi postoji već 15 godina, naši mladenci ju u posljednje vrijeme posebno vole, a otkrivamo i zašto.

Naime, Photo Booth predstavlja foto kabinu koja omogućuje ispisivanje zabavnih fotografija odmah po fotografiranju i daje mogućnost dijeljenja istih putem društvenih mreža ili e-maila. Znaš da se kaže, ako nije na društvenim mrežama nije se ni dogodio. Vjeruj nam, uz Photo Booth nećeš ostati kratkih rukava .

photo-booth
Izvor: unionbooth.com

Zašto je Photo Booth toliki hit?

Zabava za sve uzraste uz Photo Booth je zagarantirana! Zato nalaze li se na vašem popisu uzvanika djeca raznih dobnih skupina, ovo je idealan način putem kojeg ih možeš zabaviti bez da si angažirala klauna ili priredila posebni kutak za njih.

Fotografije koje su snimljene u foto kabini mogu ti poslužiti kao zahvalnice koje po odlasku s vjenčanja možeš podijeliti uzvanicima. Em će dobiti kreativan, em originalan poklon. Pitamo se, može li bolje?

Naravno, tu su i svi oni ludi rekviziti koji dolaze u paketu, a koji će opustiti vaše goste te začiniti vjenčane fotografije na tri-četiri.

Svi tremaši napokon će odahnuti jer Photo Booth omogućuje izvođenje ludih poza u privatnosti.

Gdje nabaviti ove genijalne fotke?

Prošvrljale smo malo internetom, tako da ti priskačemo u pomoć. Možeš ih dakle nabaviti putem sljedećih web stranica:

Eh, sada si sprema za vjenčanje u punom smislu riječi!

Obavezno nam javi dojmove .

Izvor naslovne fotografije: theknot.com, lamarieeencolere.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se