Djevojačka večer za pamćenje uz nekoliko pametnih savjeta

Djevojačka večer za pamćenje uz nekoliko pametnih savjeta

Jupi, napokon je došlo vrijeme za djevojačku!

Znamo da svoju zadnju slobodnu večer želiš proslaviti sa stilom! Zato se na tvojoj djevojačkoj zabavi moraju naći posebne sitnice.

Neovisno organiziraš li svoju djevojačku sama ili je to preuzela kuma s djeverušama, poanta cijele djevojačke trebala bi biti da se dobro zabavite. Prati naše savjete u nastavku i vjeruj nam, bit će to zabava koju ćete pamtiti i prepričavati na kavama do penzionerskih dana.

Must have djevojačke zabave

Počinjemo s pozivnicama. Djevojačka zabava treba okupiti sve tvoje prijateljice. Pozivnice im možeš poslati online ili poštom. Trend koji kruži društvenim mrežama su mali revealing pokloni s kojima možeš pratiti neprocjenjive reakcije svojih prijateljica.

Ako želiš, možeš iamti svoju lentu – missica na jednu noć . Uz ovaj upečatljivi dodatak, bit ćeš glavna zvijezda večeri gdje god se pojavile. Za ostale djevojke pak pripremite matchy detalje.
Jesu li to majice, haljine, ukrasi za kosu ili cipele, ostavljamo tebi na volju.

Vjerojatno će vam se od silnog ludovanja i pjevanja osušiti usta. Zato ne zaboravite na prikladnu zdravicu. Za sretan početak i nastavak braka, ali i za sve bivše koji su srećom postali bivši. Da tvoja nezaboravna večer ostane u sjećanju, nemoj pretjerati s alkoholom.

Svakako ne zaboravite hranu. Punog trbuha bit ćete otpornije na alkohol i tako ovu zabavu nećete pretvoriti u raskalašeni cirkus.

djevojacka-vecer
Izvor fotografije: SKYLAKE STUDIO, Unsplash

Nezaobilazne stvari za posebno vesele djevojačke

Dobra energija, bolja energija i najbolja energija.

Pozitivnost i zabava najbolji su poklon mladenki i slobodno im to kaži direktno budu li bez ikakvog razloga namrgođene. Uostalom, djevojačka je bijeg od stresa na jednu večer, pobrinite se da tako i bude.

A jutro nakon? Bit će vam svima veselo, ali vjerojatno ne na najbolji način .

Mineralna voda spašava stvari jer umiruje kiselinu u želucu. Za bistar pogled obavezno dan ranije stavi u torbicu kapi za oči.
Poslužit će i par flastera jer, nikad se ne zna.

Aspirin će biti vjerojatno jedini lijek za strašni mamurluk. Osvježivač daha ili pepermint bomboni za dah bez neugodnih mirisa dobro će vam doći za bilo kakvu interakciju, međusobnu ili s dragim vam osobama idućeg jutra.

I naravno, nemojte zaboraviti na onu maminu – pamet u glavu.
Koristite taksi aplikaciju za siguran povratak kući. Kad pijemo, ne vozimo.

Kada djevojačka prođe, ne zaboravi se zahvaliti svojim prijateljicama.
Mali, simbolični pokloni poput narukvica ili vaše interne poštapalice, ostaju lijepa uspomena.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se