10 vjenčanih frizura koje dokazuju da je manje-više

vjencane-frizure-ideje

Jedna si od onih koje vole jednostavnost pa tragaš za takvom vjenčanom frizurom?

Bez obzira hoćeš li frizuru za vjenčanje raditi sama ili ćeš se prepustiti u ruke stručnjaka, inspiraciju pronađi u sljedećim frizurama. 😉

Niska i visoka pundža

Jedna od najčešćih vjenčanih frizura je svakako pundža. Bez obzira hoćeš li imati nisku ili visoku pundžu, svojoj frizerki ili frizeru naglasi kako želiš najjednostavniju moguću verziju. Želiš li, pundžu možeš upotpuniti i ukrasima za kosu. Što je pundža jednostavnija, to će ukrasi za kosu bolje doći do izražaja.

niska-pundza

Izvor: weddingforward.com

visoka-pundza

Izvor: amazon.com

Valovita vjenčana frizura

Imaš li dužu kosu, slobodno se poigraj blagim ili velikim kovrčama. Takva frizura sama po sebi je dovoljna. No, slobodno dodaj i pokoji ukras za kosu ili pak živo cvijeće. Jednostavno, a istovremeno predivno.

valovita-vjencana-frizura

Izvor: modwedding.com

„Konjski rep“

S dugom kosom možeš imati frizuru kakvu god poželiš; valoviti ili ravni, visoki ili niski „konjski rep“. Uz takvu frizuru posebno će se istaknuti otvorena leđa na vjenčanici ili pak raskošan nakit. Osim toga, vrlo je praktična ako se vjenčanje odvija u ljetnim mjesecima.

valoviti-rep

Izvor: goodhousekeeping.com

ravni-rep

Izvor: taniamaras.com

Frizura u stranu

Prebacivanje kose na jednu stranu unosi razigranost i kreativnost vjenčanoj frizuri. Upravo zato mnoge mladenke za svoje vjenčanje biraju frizuru u stranu. To može biti valovita kosa (s blagim ili velikim kovrčama) ili pak ravna kosa. Ili pak njihova kombinacija; uz vlasište kose ravna, a vrhovi valoviti.

frizura-u-stranu

Izvor: theknot.com

Vjenčane frizure s pletenicama

S druge strane, svoju valovitu kosu možeš upotpuniti s jednom ili više pletenica. Osim što izgleda vrlo lijepo, nećeš imati brige oko toga hoće li ti pramenovi kose ulaziti u oči ili se zalijepiti za ruž za usne. Naravno, postoje razne vrste frizura s pletenicama, a na tebi je da odabereš stil koji ti najviše odgovara.  

vjencana-frizura-pletenice

Izvor: abmood.com

frizura-pletenica

Izvor: telva.com

Jednostavne frizure za vjenčanje s kratkom kosom

Naravno da i s kratkom kosom možeš imati savršenu visoku ili nisku pundžu. Također, bez problema možeš ukomponirati i poneku pletenicu. No raspuštena kratka kosa uz blage kovrče sama je po sebi dovoljna. Možeš je prebaciti i na jednu stranu, dodati ukras za kosu i to je to! Vrijeme je da zablistaš. 😉

frizura-kratka-kosa

Izvor: horthairstyles.com

kratka-kosa-u-stranu

Izvor: buddylove.com

Nadamo se da su ti ideje služile. Sretno prilikom odabira svoje idealne vjenčane frizure! 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se