10 ideja za savršenu vjenčanu manikuru

vjencana-manikura-ideje

Nakon što si pronašla vjenčanicu iz snova, par savršenih vjenčanih cipela te odabrala svoju vjenčanu frizuru, vrijeme je da počneš razmišljati i o manikuri.

Potpisivanje vjenčanog lista, fotografiranje kao i rezanje torte samo su neki od trenutaka u kojima će potpuna pozornost biti na tvojim rukama. Zato ni ne čudi što mladenke posebnu pažnju posvećuju upravo manikuri. Jednostavno, radi se o stvaranju uspomena za cijeli život.

Kako bi ti olakšale izbor, na jednom smo ti mjestu pripremile top 10 vjenčanih manikura koje će te zasigurno oduševiti. 😉

Plava manikura za vjenčanje

Jedna si od onih koje njeguju tradiciju, ali nemaš ideju kako ukomponirati „nešto plavo“ u svoje vjenčanje? Što kažeš na plavu vjenčanu manikuru? Ili možda plave detalje na manikuri?

plava-vjencana-manikura

Izvor: brides.com

Sitna srca kao dio vjenčane manikure

Želiš li pak u svoju vjenčanu manikuru unijeti romantike, predlažemo ti da je upotpuniš sitnim srcima. Planiraš li manikuru raditi sama, tada prioni naljepnicama. No ako si majstor u crtanju na noktima, sitna srca možeš napraviti i pomoću lakova. Ipak, ako crtanje nije tvoja jača strana, prepusti slučaj nail artistu.

manikura-za-vjencanje

Izvor: chasingdaisiesblog.com

Manikura s točkicama

Umjesto klasične francuske manikure, slobodno se poigraj nježnim bojama. Primjerice, rozom ili krem bojom. Dodaš li tome sitne točkice, savršena vjenčana manikura je gotova! Vjeruj nam, vjenčane fotografije s ovakvom manikurom bit će predivne. 😊

manikura-tockice

Vjenčana manikura s cvjetnim motivima

Jesi li razmišljala možda o manikuri s cvjetnim motivima? Moramo priznati da izgleda prilično elegantno i originalno.

manikura-cvjetni-motivi

Izvor: zen.yandex.ru

Manikura za vjenčanje u crvenoj boji

Ako si jedna od onih koje se usude biti hrabre i drugačije, tada je manikura u crvenoj boji savršen izbor za tebe. Dodaš li k tome zlatne ili bijele detalje, tvoja vjenčana manikura jednostavno će biti pravi hit! Iako je crvena manikura prigodna za vjenčanje u svim godišnjim dobima, najčešće je mladenke biraju za svoja zimska vjenčanja.

crvena-vjencana-manikura

Izvor: thetrendspotter.net

Vjenčana manikura s inicijalima mladenaca

Još jedan način da učiniš svoju manikuru romantičnom je da u nju ukomponiraš inicijale tebe i tvog dragog. To mogu biti riječi i poput „love“, „romantic“ ili pak datum vašeg vjenčanja. Zamisli kakve bi samo uspomene mogle nastati s ovakvom vjenčanom manikurom.

manikura-za-vjencanje-rijeci

Izvor: greenweddingshoes.com

manikura-slova

Izvor: itakeyou.co.uk

Metalik manikura za vjenčanje

Metalik manikure u posljednje su vrijeme vrlo popularne. A kako i ne bi kad izgledaju božanstveno, zar ne?

metalik-manikura

Izvor: itakeyou.co.uk

Zlatna manikura

No ne moraš nužno odabrati metalik bijelu boju. Usudi se i zablistaj u zlatnoj! Osim što će izgledati glamurozno, odlično će se slagati s ostalim zlatnim detaljima na vjenčanju.

zlatna-manikura

Izvor: totalbeauty.com

Manikura sa šljokicama

Bijela boja noktiju i srebrne šljokice odlično će stopiti sa srebrnim detaljima na vjenčanici, cipelama ili torbici. Uglavnom, ovakva vrsta manikura pristaje uz sve. S njom jednostavno ne možeš pogriješiti.

vjencana-manikura-sljokice

Izvor: totalbeauty.com

Da čujemo! Koja od ovih manikura ti se najviše sviđa? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se