Najčešće pinane frizure na Pinterestu

Kada tražimo inspiraciju i ideje često nas put odvede na Pinterest. Odlična društvena mreža gdje svatko može objavljivati (pinati) fotografije. Najčešće pinane fotografije često se pretvore u trendove pa smo provjerile kakvo je stanje s frizurama za vjenčanje.

Krenimo redom!

Pinterest vjenčane frizure

Jedna od najpopularnijih frizura za vjenčanje na Pinterestu je niska pundža. Uredno složena niska pundža je garancija elegancije i profinjenosti. Dobro se slaže uz svaki oblik lica.

najcesce-frizure-na-pinterestu
Izvor slike: pinterest.com

Ukrasi za kosu u obliku lišća i cvijeća pretvaraju te u grčku božicu. Ukrase možeš kombinirati uz svaku frizuru, od raspuštene do podignute. Sjajan izbor za djevojke koje žele izgledati nježno i romantično.

vjencane-frizure
Izvor slike: pinterest.com

Ukrasi za kosu s kristalima su trend koji su prihvatili brojni dizajneri vjenčanica. Rado ih kombiniraju uz svoje kolekcije vjenčanice što su prepoznale i djevojke s Pinteresta. Nezaobilazan dodatak za sve proljetne mladenke .

najcesce-frizure-na-pinterestu
Izvor slike: pinterest.com

Najčešće pinane Pinterest frizure za vjenčanje

Pletenice prolaze u svakoj prigodi pa tako i za vjenčanje. Pletenice za vjenčanje su nešto ležernije i opuštenije. Često ukrašene ukrasom za kosu. Ovu frizuru preporučujemo princezama duge kose. Sigurne smo da ćeš njome ukrasti sve poglede .

frizure-za-vjencanje
Izvor slike: pinterest.com

Visoko podignuta pundža se kombinira s natapiranim prednjim dijelom kose i tankim rajfom. Pundža se slaže od uvojaka kako bi djelovala rastreseno i zaigrano. Savršen izbor za djevojke s poludugom kosom koje žele efekt većeg volumena.

vjencane-frizure
Izvor slike: pinterest.com

Sad kada znaš kakve su to najčešće pinane frizure na Pinterestu savjetujemo ti da u obzir uzmeš i ukrase. Stoga se poigraj rajfom, ukosnicama ili čak prirodnim detaljima. Dok će se sama frizura prilagoditi dužini tvoje kose.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se