Najčešće pinane frizure na Pinterestu

frizure s pinteresta

Kada tražimo inspiraciju i ideje često nas put odvede na Pinterest. Odlična društvena mreža gdje svatko može objavljivati (pinati) fotografije. Najčešće pinane fotografije često se pretvore u trendove pa smo provjerile kakvo je stanje s frizurama za vjenčanje.

Krenimo redom!

Pinterest vjenčane frizure

Jedna od najpopularnijih frizura za vjenčanje na Pinterestu je niska pundža. Uredno složena niska pundža je garancija elegancije i profinjenosti. Dobro se slaže uz svaki oblik lica.

Ukrasi za kosu u obliku lišća i cvijeća pretvaraju te u grčku božicu. Ukrase možeš kombinirati uz svaku frizuru, od raspuštene do podignute. Sjajan izbor za djevojke koje žele izgledati nježno i romantično.

Ukrasi za kosu s kristalima su trend koji su prihvatili brojni dizajneri vjenčanica. Rado ih kombiniraju uz svoje kolekcije vjenčanice što su prepoznale i djevojke s Pinteresta. Nezaobilazan dodatak za sve proljetne mladenke .

Najčešće pinane Pinterest frizure za vjenčanje

Pletenice prolaze u svakoj prigodi pa tako i za vjenčanje. Pletenice za vjenčanje su nešto ležernije i opuštenije. Često ukrašene ukrasom za kosu. Ovu frizuru preporučujemo princezama duge kose. Sigurne smo da ćeš njome ukrasti sve poglede.

Visoko podignuta pundža se kombinira s natapiranim prednjim dijelom kose i tankim rajfom. Pundža se slaže od uvojaka kako bi djelovala rastreseno i zaigrano. Savršen izbor za djevojke s poludugom kosom koje žele efekt većeg volumena.

Sad kada znaš kakve su to najčešće pinane frizure na Pinterestu savjetujemo ti da u obzir uzmeš i ukrase. Stoga se poigraj rajfom, ukosnicama ili čak prirodnim detaljima. Dok će se sama frizura prilagoditi dužini tvoje kose.

Izvor naslovne fotografije: Instagram @karlavarleyhairartist

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se