Konceptualni nakit za tvoje vjenčanje

To da se žene vole kititi raznim nakitom još otkad postoji čovječanstvo, znamo iz raznih povijesnih izvora. No rijetke su kroz povijest bile one sretnice za koje se nakit radio po narudžbi, odnosno njihovoj mjeri. Naravno, bile su to uglavnom bogate plemkinje. 

Danas je nakit ipak sveprisutan pa je i nakit rađen po mjeri daleko jeftiniji nego što je bio nekad. Drugim riječima, originalni ručno rađeni nakit po tvojoj mjeri možeš nabaviti već od nekoliko stotina kuna, a u nastavku ćemo te upoznati s nekoliko domaćih brendova čijim nakitom smo oduševljene već nekoliko sezona .

The All 

I ove sezone brend The All, iza kojeg se kriju dvije frendice Tea Momčilović i Jelena Malenica, ostaje vjeran materijalima poput mesinga, bakra i cinka. To su materijali otporni na koroziju i podobni su za oblikovanje. Kombiniraju ga s raznim kristalnim strukturama koje oblikuju u prepoznatljive geometrijske oblike i jednostavne linije.  

Upravo zbog te jednostavnosti, nenametljivosti i nosivosti, The All je brzo pronašao svoje vjerne sljedbenice. 

nakit-za-vjencanje
nakit-za-vjencanje

ZiZou 

Sličnu priču priča nam i domaći brend ZiZou. Brend kroji prekrasan nakit od srebra, u čijoj kolekciji možeš pronaći neobično prstenje, naušnice te avangardne i upečatljive ogrlice za koje ti garantiramo da ćeš dobiti komplimente. 

Ako si odlučila da će tvoja vjenčana modna kreacija biti jednostavna izgleda, onda ti toplo savjetujemo da si daš oduška s odabirom nakita i odabereš nešto iz ZiZou kolekcije u koju smo se zaljubile na prvu, a vjerujemo da ćeš i ti .

zizou-nakit
zizou-nakit

Kraglica 

Zadnji brend koji ti danas predstavljamo, ali nikako i manje važan, je Kraglica.

Kraglica za sebe kaže da je mali brend s velikom vizijom, a ideje vodilje su im ljubav i strast prema stvaranju u kombinaciji s modnom etikom i održivošću. 

I upravo ta ljubav prema Majci Prirodi jasno je izražena u svim kolekcijama, koje ne samo da su must komadi svake žene koja se želi pokazati u punom sjaju, već su to prava mala umjetnička djela kojima bismo se divile i da ih vidimo izložene na kakvom stoliću ili noćnom ormariću. Iza brenda inače stoji iznimno talentirana art direktorica Ana Kuliš. 

kraglica-nausnice
kraglica-nausnice
kraglica-nausnice
Izvori slika: thealljewellery.com, Unikatni nakit – ZiZou – Handmade ArT jewellery, kragrlica.com