Vjenčane frizure za dugu kosu

Kad je vjenčana frizura u pitanju, odluku nije lako donijeti. Ako imaš dugu kosu, izbor je frizura uistinu velik. Stoga smo ti odlučile olakšati čitav proces i predložiti nekoliko frizura koje su nas oborile s nogu.

Bez obzira odlučila se za raspuštenu ili podignutu kosu, tradicionalnu punđu ili moderni izgled, važno je odabrati stil koji tebi najbolje odgovara. S tim u vidu pogledaj naše prijedloge vjenčanih frizura.

Visoki rep

Za sve princeze s gustom, bujnom kosom idealna je frizura visoki rep. Koliko je god jednostavno, toliko je i praktično. Tvoja predivna kosa doći će do izražaja, a svi će pogledi biti uprti u nju ako ju ukrasiš tijarom ili drugim modnim dodacima.

Frizure s pletenicama

Izvor fotografije: hairbyamandablass

Ako ti visoki rep zvuči prejednostavno, uvijek ga možeš upotpuniti raskošnom pletenicom uz nekoliko slobodnih uvojaka uz lice. Kreaciju dostojnu jedne princeze zaokružit će svjetlucavi lanac za kosu.

Raspuštena kosa

Izvor fotografije: tatisantoswt

Kovrčava kosa koja seže do sredine leđa sama po sebi oduzima dah.

Zašto ju sapinjati i vezati kad ju možeš pustiti da ležerno pada i time izazove najveći efekt oduševljenja?! Uz taj odabir odlično pristaje dugi veo ili vjenčić od svježeg cvijeća .

Polu-punđa

Polu-punđa jedna je od najpopularnijih frizura za koju se odlučuje sve više mladenki. Umjesto polu-punđe možeš odabrati bogatu pletenicu koja će okružiti tvoju kosu. Nekoliko nježnih cvjetnih pupoljaka utkanih u kreaciju unijet će dašak bajkovitosti u tvoj stil.

Bezvremenska punđa

Izvor fotografije: salonjaimmelee

Ako si i ti jedna od romantičnih duša koja je oduvijek sanjala o punđi, tu smo da ti kažemo da s njom ne možeš nikada pogriješiti. Sve se mlade slažu da je to izgled koji nikada neće izaći iz mode.

Budući da postoji bezbroj mogućnosti za kreiranje raskošne punđe, svakako se posavjetuj sa svojim frizerom koja bi najbolje odgovarala tvojem obliku lica.

Znamo da izbor nije lak, ali i to donosi svojih čari, zar ne?
Prilikom odabira neka ti duga kosa ne predstavlja prepreku nego prednost koja će upotpuniti tvoj savršeni izgled Princeze.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se