Ove nijanse ruževa idealne su za jesenska i zimska vjenčanja

ruz-usne-vjencanje

Želiš li izgledati besprijekorno na dan svog vjenčanja, potrebno je posvetiti pažnju svakom detalju – od odabira savršene vjenčanice, idealnih cipela i vjenčane frizure pa sve do odgovarajuće nijanse ruža za usne.

Upravo je ruž za usne važan dio make-upa jer u trenu mijenja cjelokupan izgled. Ako još uvijek nisi odabrala idealnu boju ruža za svoje jesensko ili zimsko vjenčanje, pripremile smo ti nekoliko nijansi koje će biti apsolutni hit u nadolazećem razdoblju. 😊

Zablistaj na svom vjenčanju u tamnoj nijansi ruža za usne

Nakon svijetlih boja koje obično prevladavaju na ljetnim vjenčanjima, jesen i zima stvorene su za tamnije nijanse ruževa za usne.

U trendu su boja crnog vina, tamno ljubičasta boja i boja čokolade.

ruz-usne-vjencanje

Izvor: whitneyhuntphotography.com

ljubicasti-ruz

Izvor: harpersbazaar.com

ruz-usne-boja-cokolade

Izvor: guide.weddingchicks.com

Takve boje ruževa najbolje odgovaraju u kombinaciji s minimalnim make-upom, odnosno tankim slojem maskare i ružičastim obrazima.

S ovim nijansama ruževa za usne zagarantiran je upadljiv izgled. Bez brige, to je sasvim OK, ipak je to tvoje vjenčanje i zaslužuješ biti u centru pažnje. 😊

Tko kaže da su narančasti ruževi isključivo za ljetna vjenčanja?

Iako se narančasti ruževi većinom nose na ljetnim vjenčanjima, ove godine popularni su i na jesenskim vjenčanjima. Narančasti tonovi podjednako pristaju tamnoj i svijetloj boji kože.

vjencanje-make-up

Izvor: elstile.com

Takav ruž za usne savršeno će se uklopiti i s vjenčanom dekoracijom u istoj boji. A zamisli tek vjenčane fotografije u kojoj će se boja tvog ruža stopiti s bojama koje priroda u jesen neprestano šara.

S crvenim i nude nijansama ruževa ne možeš pogriješiti

Crvene i nude nijanse ruževa jednostavno ne izlaze iz mode tako da s ovim ruževima ne možeš nikako pogriješiti. Odlučiš li se za crveni ruž na svom vjenčanju, imaj na umu da je potrebna veća preciznost prilikom nanošenja kako bi ruž izgledao uredno.

crvena-boja-ruza

Izvor: weddingforward.com

Sjajni ruž za usne? Može i to!

Kako je ove godine sve u minimalističkom, ali i sjajnom tonu, ne čudi što su sjajni ruževi popularni i u ovo doba.  

Ruževi koji na usnama ostavljaju sjaj posebice su omiljeni među brojnim mladenkama. U slučaju da si kupila ili već imaš mat ruž u svojoj omiljenoj nijansi, slobodno ga upotpuni s malo prozirnog sjajila. Vjeruj, izgledat ćeš fantastično!

sjajilo-usne

Izvor: hitched.co.uk

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se