Top 5 vjenčanih frizura za kosu srednje dužine

kosa-srednje-duzine-frizura

Princezama s kosom srednje dužine na raspolaganju je najbolje od oba svijeta. Mogu birati među frizurama za dugu ili kratku kosu. Kako ti tako raznovrstan i šarolik izbor ne bi predstavljao problem, izabrale smo vjenčane frizure koje ćete zasigurno oduševiti  .

Ako si već odabrala vjenčanicu, imaj ju na pameti prilikom pregleda frizura kako bi svoj odabir uskladila sa stilom za koji si se odlučila.

Raspuštena kosa ukrašena tijarom

Blago valovitom raspuštenom kosom ukrašenom veličanstvenom tijarom postići ćeš tradicionalan izgled koji podsjeća na neka prošla vremena. Nemoj se ustručavati nositi tijaru. Ako nećeš sad, kad ćeš?! Barem na jedan dan budi princeza.

Blue opal bridal hair Gold bridal headpiece Bridal hair vine image 1
Izvor fotografije: Etsy.com

Raspuštena kosa ukrašena cvjetnim vijencem

Možda još uvijek nisi spremna za tijaru. U zamjenu ti preporučujemo sladak vjenčić napravljen od tvojeg omiljenog cvijeća. Ova je opcija idealna za vjenčanja na otvorenom ili vjenčanja u rustikalnome stilu. Umjesto vjenčića možeš se odlučiti za cvjetni ukras ili nekoliko cvjetnih pupoljaka nepravilno raspoređenih po kosi.

greenery flower crown on blonde bride
Izvor fotografije: Angela & Evan photography

Polu-punđa s kovrčavom kosom

Polu-punđa nestašno spletena od kovrčave kose omiljena je među mladenkama. Odaje dojam ležernosti koje mnogobrojne mlade žele odavati na svoj svadbeni dan. Neizbježan su ukras takve frizure blistave ukosnice.

Punđa koja se može rasplesti

Jednostavna punđa odlično će izgledati na službenome dijelu vjenčane svečanosti. U slavljeničkome dijelu, kad je vrijeme za ples, punđu lagano možeš rasplesti uklanjajući nepotrebne ukosnice. Raspitaj se kod svojeg frizera za tu opciju koja će ti omogućiti da uz malo truda kombiniraš čak dvije frizure.

Pletenice svih vrsta i oblika

Poluduga kosa nevjerojatno je prikladna za pletenice. Spletene po tjemenu, oblikovane u punđu ili pak jedva primjetne u kosi, opcija je bezbroj. Prigrli pletenice! Neka te podsjete na djetinjstvo te označe novu fazu u tvojem životu.

dutch braids for short hair
Izvor fotografije: Instagram profil @hairdesignbyrosa

Uzmi si dovoljno vremena i prođi kroz sve frizure. Nije na odmet isprobati nekoliko najdražih prije donošenja konačne odluke.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com