Vjenčani ukrasi za kosu s kojima ne možeš pogriješiti

Izabrala si vjenčanicu koja te osvojila na prvu, udobne cipelice s kojima ćeš moći plesati dugo u noć i praktičnu torbicu koja će se savršeno stopiti s odabranim svadbenim outfitom. Ipak, nedostaje ti ono nešto čime ćeš začiniti cjelokupni dojam, odnosno par detalja kojima ćeš privući pozornost. 

I ovog smo ti puta odlučile olakšati cjelokupnu stvar, tako da ćemo danas pisati o prekrasnim vjenčanim ukrasima s kojima ne možeš pogriješiti!  

No prije nego što ti otkrijemo o kojim ćemo ukrasima točno pisati, moraš znati da ukrasi za kosu moraju pristajati tvojoj vjenčanici. Primjerice, odlučiš li se za bijelu boju vjenčanice ili pak nijansu šampanjca, savjetujemo ti odabrati ukrase u toj istoj boji. 

No dosta priče, mislimo da je vrijeme da ti predstavimo brend u koji ćeš se zaljubiti na prvu. Baš kao i mi!

Perlet ukrasi za kosu

Svi ukrasi ovog brend pomno su osmišljeni, ručno su rađeni, a posebno naglašavaju različite detalje. Tako su ukrašeni riječnim biserima, Swarovskim kristalima te predivnim cvjetnim komponentama koje će izmamiti brojne znatiželjne poglede. 

Za oko su nam posebno zapele Perlet krune s kojima je elegancija i jedinstvenost svake mladenke zagarantirana. Krune ovog brenda najčešće su pričvršćene na rajfovima pa su izuzetno stabilne. No mladenke krajeve krune mogu dodatno pričvrstiti i češljićima. Sigurnosti nikad dosta kada je riječ o zabavi koja će trajati cijeli dan i cijelu noć, zar ne?

perlet-ukrasi-za-kosu

Također, nismo mogle ne primijetiti da su ove predivne krune ukrašene biserima koji su i više nego dobrodošli na svakom vjenčanju, a možeš ih sačuvati i kao predivnu uspomenu nakon vjenčanja. 

No nisu samo krune i češljići ti koji mogu podići bridal look. Tu su i vjenčići koji će jednako dobro pristajati kako proljetnom, ljetnom tako i zimskom vjenčanju. Kao i prekrasne ukosnice koje možeš odabrati odlučiš li se za punđu, rep ili pak raspuštenu kosu.

ukrasi-za-kosu

Kako Perlet ukrasi za kosu dolaze u nježnim i toplim tonovima, osim što će se stopiti s haljinama svijetle boje, naglasit će tvoj princeza look u to ne sumnjaj.   

perlet-ukrasi-za-kosu

Ako pak ti ni ovi ukrasi za kosu nisu dovoljni, zaviri u naš stari članak i inspiraciju potraži u drugim modelima ukrasa za kosu .

Izvor slika: perlet.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se