5 najčešćih pogrešaka koje mladenke prave na zimskom vjenčanju

5 najčešćih pogrešaka koje mladenke prave na zimskom vjenčanju

Možda ćeš izbjeći topljenje šminke na licu ili uvelo cvijeće na ljetnim vrućinama, no i zimsko vjenčanje ima svojih izazova. Prilikom planiranja zimskog vjenčanja, gotovo sve mladenke prave iste greške. Pročitaj koje su to greške, izbjegni ih u širokom luku i svjedoči čaroliji svog zimskog vjenčanja. 😊

Rekviziti i topli napitci

Čak i ako si svojim gostima naglasila da se toplo obuku, pripremi dekice pa čak i šalove i rukavice te tople napitke prije ceremonije vjenčanja. Umjesto rukavica možeš pripremiti simpatične džepne grijače za ruke, a ne bi bilo loše pripremiti i maramice.

Osim za brisanje suza tijekom ceremonije vjenčanja, možda će nekome zatrebati i za brisanje nosa. Naime, curenje nosa uobičajena je pojava za vrijeme zimskih dana. Na taj ćeš način osigurati da se svi osjećaju ugodno te da se mogu usredotočiti na vaše vjenčanje, a ne na to koliko im je hladno.

Keep Guests Warm Winter Wedding
Izvor fotografije: Lindsay Hackney Photography preuzeto sa ruffledblog.com

Sitnice za hitne slučajeve

Osim uobičajenih sitnica, poput ogledala ili ruža za usne, bit će ti potrebne i još neke druge važne sitnice. Primjerice, maramice u slučaju curenja nosa, grijače za ruke i stopala, dodatnu haljinu za fotografiranje na otvorenom te puder ili korektor za smanjenje crvenila lica.

Dodatni par cipela za fotografiranje

Savjetujemo ti da za zimsko vjenčanje pripremiš barem dva para cipela. Jedan u kojem ćeš se fotografirati, a drugi za ceremoniju i proslavu vjenčanja. Zašto? Recimo da si pronašla predivan par satenskih cipela.

U tim istim cipelama planiraš i vjenčano fotografiranje po kiši ili snijegu. Saten je materijal koji kada se smoči ne izgleda baš najbolje pa će se to odraziti i na tvoj izgled.

Čak i ako nije riječ o satenskim cipelama, možda će ti u jednom trenutku kiša ili snijeg otići u cipelu. A sigurno ti neće biti ugodno ostatak noći provesti u mokrim cipelama. Zato za fotografiranje po snijegu razmisli o slatkim čizmicama ili jednostavno nekim drugim, rezervnim cipelama.

Pink suede tie boots with rose gold eyelets for boho bride shoes
Izvor fotografije: ForeverSoles

Fotografiranje u zatvorenom prostoru

Svaka mladenka želi na dan svog vjenčanja izgledati najbolje. I to je sasvim u redu. No, pritom mnoge od njih zanemare činjenicu da će im tijekom fotografiranja vjerojatno biti hladno. S obzirom na to da su vjenčane fotografije najdragocjenija uspomena na dan vjenčanja, preporučamo ti da u slučaju oštre zime imaš as u rukavu u obliku predivnog zatvorenog prostora za fotografiranje.

Fotografiranje za vrijeme danjeg svjetla

Također, imaj na umu da u zimskom periodu dan traje kraće. Želiš li vjenčane fotografije na danjem svjetlu, tada razmisli o fotografiranju nekoliko dana prije ili nekoliko dana nakon vjenčanja.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se