Inspiriraj se ovim idejama fotografija za zimsko vjenčanje

Zimska vjenčanja mogu biti prilično bajkovita. Snijeg, dekice, svjećice i lampice, samo su neke od stvari koje pridonose ugodnoj i toploj atmosferi zimskog vjenčanja.

I vjenčane fotografije snimljene u snježnom okruženju izgledaju poput čiste čarolije!

Ako ste i vi jedan od onih parova koji su svoju ljubav odlučili okruniti brakom u ovo doba, iskoristite sljedeće ideje za stvaranje nezaboravnih vjenčanih fotografija. 😊

Čarobne zimske vjenčane fotografije

Savjetujemo vam da nekoliko dana prije vjenčanja odete u šetnju ili vožnju i istražite nekoliko mjesta na kojima bi mogle nastati najljepše fotografije. U tu svrhu može vam poslužiti stijena, šuma, proplanak, most, ma što god vam padne na pamet!

vjencanje

Izvor: wanderingweddings.com

zimsko-vjencanje

Izvor: filmandforestphoto.com

vjencane-fotografije

Izvor: ashleebrooke.com

zimske-fotografije-vjencanje

Izvor: domino.com

vjencanje-zimi

Izvor: stylecaster.com

Poljubac, zaljubljeni pogled, ples na snijegu, grudanje, vožnja saonicama, ma zaista ima mnogo načina da zabilježite najljepše trenutke s vjenčanja u snježnom okruženju. Definitivno se isplati malo pretrpjeti hladnoću, zar ne?

fotografiranje-vjencanja

Izvor: elegantweddinginvites.com

U slučaju da je vani veoma hladno ili se jednostavno ne želite smočiti, zamolite fotografa da vjenčane fotografije stvarate u toplini svog doma ili nekog drugog mjesta, poput dvorca ili muzeja.

bozicno-vjencanje

Izvor: unitedwithlove.com

Ako se vaše vjenčanje održava tijekom prosinca, savjetujemo vam da okinete i jednu romantičnu fotografiju u blizini okićenog bora. 😊

Obuci bundicu ili se ogrnite dekicama i još jedna savršena vjenčana fotografija je tu! Žaruljice i svjećice također mogu poslužiti prilikom fotografiranja.

fotografiranje-dronom

Izvor: latterdaybride.com

Ipak, nikad ne znate hoće li biti snijega baš na vaš dan vjenčanja. U slučaju da mu neće biti ni traga ni glasa, iznajmite čamac. Ne zaboravite i na mogućnost fotografiranja dronom.

S druge, ako će padati kiša uzmite šarene ili prozirne kišobrane i tako začinite svoje vjenčane fotografije.

Eto, nadamo se da smo vam inspirirale na stvaranje bajkovitih vjenčanih uspomena. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se