Prekrasne cipele za vjenčanje s potpisom Manola Blahnika

Nakon što si odabrala svoju vjenčanicu iz snova, krenula si u potragu za savršenim parom cipela. Isprobala si hrpu cipela s visokim i niskim potpeticama no jednostavno ni kod jednih nisi osjetila da je to – to.

Srećom, tu smo mi. Pripremile smo ti prekrasne Manolo Blahnik cipele za vjenčanje u koje ćeš se, baš poput nas, zaljubiti na prvu.

Cipele za vjenčanje Manola Blahnika prava su umjetnička djela

Ako još uvijek nisi čula za ovog svjetski poznatog dizajnera, sada je pravo vrijeme za to. Manolo Blahnik je modni dizajner za čiju je karijeru zaslužna urednica američkog magazina Vogue – Diana Vreeland.

Naime, kad je 1970. godine ugledala crteže cipela tadašnjeg 28-godišnjeg Manola, oduševila se i nagovorila ga da dizajnira cipele.

Iako je u ono vrijeme dizajniranje cipela bilo nepraktično i neprofitabilno, Manolo se usudio i stvorio elegantne stiletto cipele koje su bile toliko udobne da bi ih bez problema mogli nositi svaki dan.

Osim po udobnosti, njegove su cipele prepoznatljive po šiljastom vrhu kao i brojnim biserima. Cipele Manola Blahnika su i vrlo kvalitetne jer dizajner ulaže svaki dio sebe u proces njihove izrade. On crta, osmišljava reklamne kampanje i ostaje glavni lik u stvaranju predivnih cipela s izvanrednim smislom za detalje.

vjencane-cipele
Izvor fotografije: Manolo Blahnik

Koje sve poznate dame nose cipele s potpisom Manola Blahnika?

Sigurne smo kako se sjećaš Carrie Bradshaw iz serije „Seks i grad“ i nezaboravne scene u kojoj je lopov moli da mu preda svoje Manolo Blahnik cipele. Ona ga tada zamolila da ih ne uzme jer joj je to njen omiljeni par cipela. U istoj seriji Carrie se udala u Manolo Blahnik plavim, satenskim cipelama. Iako je i prije toga bio popularan i slavan, dizajneru je to bio dodatan vjetar u leđa.

carrie-manolo-blanik
Izvor fotografije: screenrant.com

Brojne poznate osobe danas nose Manolo Blahnik cipele, a među njima su Victoria Beckham, Beyonce, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell i brojne druge.

vjencane-cipele-manolo-blanik
Izvor fotografije: Manolo Blahnik

Manolo Blahnik cipele za vjenčanje

Iako je već prije izrađivao bijele cipele, Manolo je tek 2017. godine službeno lansirao prvu bridal kolekciju. Tako možeš pronaći cipele za vjenčanje s visokom ili pak s niskom petom.  

vjencane-cipele-niska-peta
Izvor fotografije: Manolo Blahnik

Modeli cipela iz bridal kolekcije prikladni su kako za tebe tako i za tvoju mamu, vjenčanu kumu ili djeveruše. Neki od modela cipela dolaze u nekoliko boja poželiš li zablistati, primjerice, u plavim ili crvenim cipelama za vjenčanje.

U nastavku ti donosimo nekoliko modela cipela za vjenčanje s potpisom Manola Blahnika. Sigurne smo kako ćeš pronaći svoj savršen par cipela upravo ovdje. 😊

Za kraj ćemo te razveseliti vješću da se cipele mogu naručiti i online, pa brže-bolje kreni u razgledavanje svih modela ovih besprijekornih cipela za vjenčanje.

Izvor naslovne fotografije: Web stranica Manolo Blahnik

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se