7 stvari koje će gosti obožavati na tvom zimskom vjenčanju

7 stvari koje će gosti obožavati na tvom zimskom vjenčanju

Iako je većina najpopularnijih datuma za vjenčanja u toplijem periodu godine, zimska vjenčanja imaju svoje prednosti i poseban šarm.

Za tvoju smo zato inspiraciju prošvrljale Internetom i naišle na zanimljive stvarčice koje bi svakako trebala uvrstiti na svoju check listu planiraš li zimsko vjenčanje .

1. Vanjsko ognjište

Iako planiraš vjenčanje u zimskim mjesecima, to ne znači da se cijela proslava mora odvijati na zatvorenome.

Naprotiv!

Savjetujemo ti odabrati lokaciju na kojoj se nalazi vanjsko ognjište oko kojeg gosti mogu sjediti, družiti se i grijati se. Svakako im ponudi i sljezove kolačiće koje će moći peći na vatri i na trenutak se vratiti u djetinjstvo.

vanjsko-ognjiste-zimsko-vjencanje
Izvor fotografije: canva.com

2. Vrući napitci

U zimskim mjesecima nam posebno paše ispijanje toplih napitaka koji će nas dobro zagrijati nakon boravka na hladnoći. Zato za uzvanike pripremi raznoliku ponudu pića i nikako ne zaboravi na ona topla. Dakle, na vruću čokoladu, kavu, kuhano vino i punč.

3. Mekane dekice ili pokrivači

Mislimo da nema osobe koja ne obožava biti umotana u toplu dekicu od nježnog materijala! Osim što pružaju toplinu, dekice možeš iskoristiti i kao dekoraciju prostora.

Primjerice, dekice pastelnih boja koje će odgovarati ostalim svadbenim tonovima, uzvanicima vjenčanja ponudi zamotane u košarama ili drvenim kutijama.

dekice-zimsko-vjencanje
Izvor fotografije: storymixmedia.com

4. Grijalice za vanjski prostor

Cilj zimskog vjenčanja nije da ga gosti provedu na zatvorenom, već da uživaju i u ugođaju koju pruža zima i zimski pejzaži. Kako ih hladnoća ne bi u tome spriječila, svakako se pobrini da sav vanjski prostor bude grijan.

grijalice-zimsko-vjencanje

5. Zimski jelovnik

Svadbeni jelovnik važna je stavka o kojoj itekako ovisi koliko će gosti uživati u proslavi. Stoga na svom zimskom vjenčanju posluži prikladne zimske specijalitete koji će pobuditi nostalgična sjećanja iz djetinjstva.

jelovnik-zimsko-vjencanje
Izvor fotografije: canva.com

6. Štapići cimeta

Miris cimeta asocira te na zimu, božićne kolače i kuhano vino, zar ne? Osim što ih možeš iskoristiti za dekoraciju, slobodno ih i inkorporiraj u svadbeni jelovnik. Mislimo u kolače, kuhano vino ili čak tople koktele.

cimet-zimsko-vjencanje
Izvor fotografije: louiseroe.com

7. Lampice za dekoraciju

Vanjski prostor dekoriran lampicama i umjetnim ili pravim snijegom stvara vrlo intimnu i romantičnu atmosferu. Također, čudesna pozadina pred kojom ćete se ti i dragi fotkati je zagarantirana!

lampice-zimsko-vjencanje
Izvor fotografije: canva.com

Znaš li već koji od ovih savjeta ćeš iskoristiti na svom zimskom vjenčanju?

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se