USKORO: Dani vjenčanja u Westgate Shopping Cityju

dani-vjencanja-west-gate

Organizacija vjenčanja započinje mnogo prije samog dana vjenčanja. Naime, želiš li unajmiti popularnu svadbenu salu, bend ili fotografa, to ćeš morati učiniti najmanje godinu dana prije. Da, da, za organizaciju jednog takvog dana potrebno je mnogo planiranja, truda, i naravno, novaca.

Zato ti donosimo dobre vijesti! Westgate Shopping City i ove godine tradicionalno organizira Dane vjenčanja. I to vrlo uskoro. 😊

Zašto posjetiti Dane vjenčanja u Westgate Shopping Cityju?

Vjenčanica, odijelo, cipele, pozivnice, zahvalnice, reveri, frizura, manikura, dekoracija… Popisu nema kraja. Dakle, jedno je jasno. Mnogo je stavki na koje je potrebno misliti prilikom planiranja vjenčanja.

Svaka od tih stavki iziskuje i određenu svotu novaca. Dolaskom na Dane vjenčanja u Westgate Shopping City možeš ostvariti značajne pogodnosti od strane pružatelja usluga i na taj način ostvariti sve što si željela, istovremeno i uštedjeti.  

Jer zašto ne bi istu stvar platila manje, ako možeš, zar ne?

Osim toga, na jednom ćeš mjestu pronaći najbolju ponudu vjenčanica, odijela, hrane, svadbenih sala, bendova, rasvjete i još mnogo, mnogo toga! Moći ćeš popričati s pružateljima usluga i dobiti mnoštvo korisnih savjeta.

Dakle, planiraš li sa svojim dragim uskoro stati pred oltar, Dani vjenčanja u Westgate Shopping Cityju su svakako nešto što vrijedi posjetiti.

Izvor fotografije: herecomestheguide.com

Kada će se održati Dani vjenčanja?

Dani vjenčanja u Westgate Shopping Cityju održat će se 23. i 24. listopada. Zato brzo obavijesti svog dragog, kumu ili sestru i rezerviraj vikend za sebe i za svoje vjenčanje. Sigurne smo kako ćeš pronaći pregršt predivnih stvari, ali i pokupiti razne popuste, koji uvijek dobro dođu. Posebno kada je riječ o organizaciji vjenčanja koja iziskuje pozamašnu svotu novca.  

Organizator ovog događaja je marketinška agencija TIN-MARKETING iz Varaždina.

Što još reći, osim da ti želimo mnogo sreće u planiranju vjenčanja te da ostvariš sve što si ikada poželjela. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se