Na vječnu ljubav zavjetovali se Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević

Jedan od najljepših hrvatskih parova proteklog je vikenda izrekao „sudbonosno da“!

Mladi reprezentativac Duje Ćaleta-Car i poznata influencerica Adriana Đurđević tako su postali supružnici.

Svoje intimno vjenčanje organizirali su u Adrianinom rodnom mjestu Dubrovniku, a sudeći prema fotografijama bilo je zaista bajkovito. 😊

Mladenka zablistala u čarobnoj boho vjenčanici  

Adriana je na svom Instagram profilu objavila očaravajuće fotografije s vjenčanja. Na njima se jasno vidi u kakvim je kreacijama ovaj zaljubljeni par zablistao.

Adriana je odabrala vjenčanicu boho stila. Lepršavu haljinu velika proreza i rukavima od perle uskladila je bijelim cipelama na visoku petu, blago valovitom raspuštenom kosom i zlatnim vjenčićem.

adriana-durdevic-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Adriane Đurđević

duje-caleta-car-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Adriane Đurđević

S druge strane, Duje je odjenuo elegantni bijeli sako, crne hlače i crnu leptir mašnu. Njih dvoje izgledali su poput kakvih likova iz bajke. 😊

Svadbeno slavlje održalo se na terasi dubrovačkog Revelina, a kako je izgledala vjenčana dekoracija, pokazala je Adriana putem Instagram Storyja.

Bila je to kombinacija visokih zlatnih svijećnjaka te zlatnih postolja na kojima su ponosno stajali aranžmani od ruža i pampas trave. I pozadina za fotografiranje, kao i vjenčani buket sastojao se upravo od te kombinacije.

vjencanje-dekoracija

Izvor fotografije: Instagram Story – Adriana Đurđević

Novopečeni supružnici očekuju prinovu!

Poznata je vijest da će Adriana i Duje uskoro postati roditelji. Sretnu vijest Adriana je Dujetu rekla na sam Božić.

Iako mnogi bruje o tome kako im se trudnoća dogodila, oni zapravo tvrde drugačije. Činjenica da je Adriana najprije ostala trudna, a potom se vjenčala ne znači da dijete nije bilo planirano.

“Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima”, rekla je jednom prilikom Adriana.

Čestitamo Adriani i Dujetu i želimo im mnogo divnih zajedničkih trenutaka! 😊

Izvor naslovne fotografije: story.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se