Pampas – hit dekoracija za vjenčanje

pampas-hit-dekoracija-za-vjencanje

Znaš da organizacija vjenčanja nije ni lagan, a kamoli jeftin proces, stoga ćeš se sigurno ubrzo zapitati:
Kako uštedjeti i zadržati nešto novca u novčaniku?

Kako smo u starijem članku već popisale 10 načina putem kojih možeš uštedjeti na vjenčanju, danas ćemo pisati o pampas dekoraciji koja je jedna od favorita ove sezone i s kojom možeš uštedjeti ponešto novaca.

Egzotična i efektna dekoracija za tvoje vjenčanje

Pampas trava prekrasna je boho chic dekoracija koja potječe iz Južne Amerike. Raste u visokim grmovima, a listovi ove biljke su tanki, uski i zašiljeni na krajevima. Dugi su gotovo jedan metar i nevjerojatno podsjećaju na pero ptice. 

Prekrasna pampas dekoracija jeftinija je od cvijeća, a možeš ju koristiti i kao poklon zahvale uzvanicima vašeg vjenčanja. Kako cvate krajem ljeta, točnije u rujnu i listopadu, svakako uzmi u obzir ovakvu dekoraciju planiraš li vjenčanje u tom terminu. 

Ostane pak li ti mnogo pampas dekoracije nakon vjenčanja, iskoristi ju za uređenje dnevnog boravka ili pak spavaće sobe. Sigurne smo da će se ukrasna trava koja inače dolazi u nijansama bijele, sive i roze boje uklopiti u jedan dio vašeg zajedničkog doma.

Izvor fotografije: Canva
Izvor fotografije: Canva

Budući da smo već priskočile u pomoć onim djevojkama koje su se odlučile za pampas u vjenčanom buketu, danas ćemo se pozabaviti nekim od najljepših primjera dekoriranja svadbene sale i prostora oko svadbene sale pampas travom. 

Inspiracija za tvoje čarobno vjenčanje

Svojim egzotičnim izgledom pampas ukrasna trava privući će poglede brojnih uzvanika, u to ne sumnjaj! 

Izvor naslovne fotografije: Maiya Munroe on Unsplash

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se