Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/pisalica/princeza.hr/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
Ljubav je jača od korone: Mladenci izgovorili „da“ na državnoj granici

Ljubav je jača od korone: Mladenci izgovorili sudbonosno „da“ na državnoj granici

vjencanje-granica

Brojni su mladenci zbog pandemije koronavirusa otkazali svoje vjenčanje. Ipak, postoje i oni koje korona nije spriječila da jedno drugom kažu „da“.

Za razliku od Martine i Zorana koji su se vjenčali pod maskama, Camilla Oyjord i Alexander Clern otišli su korak dalje. Svoje zavjete izrekli su na državnoj granici između Norveške i Švedske! 😊

Šumska ceremonija vjenčanja

Norvežanka Camilla i Šveđanin Alexander pravi su dokaz da ljubav pobjeđuje apsolutno sve! Kako kažu, nije im palo na pamet otkazivati vjenčanje unatoč situaciji u kojoj se trenutno svijet nalazi.

Svoje su bračne zavjete tako izmijenili na granici između Švedske i Norveške. Budući da Švedska ima opušteniji pristup u borbi protiv koronavirusa, susjedne su je zemlje stavile na popis onih u koje nije poželjno putovati.

svedsko-norvesko-vjencanje

Izvor: 24 sata – https://www.24sata.hr/lifestyle/svedanin-i-norvezanka-vjencali-se-na-granici-svatko-na-svojoj-zemlji-odvojeni-bijelom-vrpcom-707561

No Camillu i Alexandera to nije obeshrabrilo. Kako put do odabranog mjesta vodi dugačkom stazom, nisu očekivali da će se njihovi bliski prijatelji uopće odazvati vjenčanju. Na kraju se oboje iznenadili sveukupnim brojem uzvanika i podršci koju su dobili.

Bez pridržavanja zaštitnih mjera – ništa!

Camilla i Alexander na ceremoniji vjenčanja stajali su svatko u svojoj državi, čiju je granicu predstavljala bijela satenska vrpca.

vjencanje-korona

Izvor: 24 sata – https://www.24sata.hr/lifestyle/svedanin-i-norvezanka-vjencali-se-na-granici-svatko-na-svojoj-zemlji-odvojeni-bijelom-vrpcom-707561

Za kontrolu nad granicom, odnosno kako mladenci ili gosti ne bi prešli granicu, bila su zadužena dva policajca. Kako doznajemo, oni su zamolili mladence mogu li prisustvovati vjenčanju na što su Camilla i Alexander odmah pristali.

Ideju o vjenčanju na granici mladenka je iznijela u šali

Camilla i Alexander dugo su vremena čekali na odluku o ukidanju ograničenja. Tada je Camilla u šali iznijela ideju o vjenčanju na granici. No, njihova obitelj i prijatelji prihvatili su je s oduševljenjem!

Budući da više nisu mogli ni željeli čekati, svoju su ideju proveli u djelo i na taj način zadivili cijeli svijet. 😊

vjencanje-drzavna-granica

Izvor: 24 sata – https://www.24sata.hr/lifestyle/svedanin-i-norvezanka-vjencali-se-na-granici-svatko-na-svojoj-zemlji-odvojeni-bijelom-vrpcom-707561

Želimo Camilli i Alexanderu mnogo sreće u braku te se radujemo svjedočiti još takvim i sličnim ljubavnim pričama. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se