Atraktivni hrvatski nogometaš kleknuo pred svoju dugogodišnju djevojku

adriana-durdevic-zaruke

Čini se kako pandemija ima i svojih pozitivnih strana. Naime, brojni parovi konačno provode kvalitetno zajedničko vrijeme koje zbog raznih obaveza do sada nisu mogli. Zato ni ne čudi što u posljednjih godinu dana svjedočimo brojnim zarukama.

Tako smo nedavno svjedočili i romantičnim zarukama poznatog hrvatskog nogometaša Dujeta Ćaleta-Cara i njegove dugogodišnje djevojke Adriane Durđević. 😊

Romantične zaruke na vidikovcu

Influencerica i pravnica Adriana Đurđević često sa svojim Instagram pratiteljima dijeli trenutke iz svakodnevnog života. Tako je nizom od nekoliko fotografija dala do znanja da je zaručena!

Na fotografijama je u prvom planu bio elegantan komad nakita s dragim kamenom, a u pozadini njihovi zaljubljeni pogledi. Sudeći prema fotografijama, zaruke su se dogodile na jednom od vidikovaca u Marseillu. Kako Duje već dvije godine igra za istoimeni klub pa se par iz tog razloga preselio ondje.

duje-caleta-car-zaruke

Izvor fotografije: Instagram profil Adriane Đurđević

adriana-durdevic-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: Instagram profil Adriane Đurđević

U opisu fotografija Adriana je napisala: „Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always.“

Ljubavna priča Dujeta i Adriane

Duje i njegova odabranica u vezi su nešto više od četiri godine. Kako kažu, upoznali su se u Zagrebu i to sasvim slučajno. Adriana je jednom prilikom izjavila kako ju je najviše privukla Dujetova jednostavnost, dobrota i pažljivost. Najbitnije im je zapravo da si odgovaraju u svemu.

Iako u medijima ne govore previše o svojoj vezi, na društvenim mrežama rado dijele zajedničke fotografije na kojima se jasno vidi da uživaju u svakom slobodnom trenutku. Da su oboje veliki obožavatelji putovanja možemo zaključiti i prema brojnim fotografijama koje Adriana dijeli na svom Instagram profilu.

adriana-durdevic-duje-caleta-car

Izvor fotografije: Instagram profil Adriane Đurđević Čestitamo Dujetu i Adriani i jedva čekamo saznati kada će se održati njihov dan iz snova

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Adriane Đurđević

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se