Ariana Grande otkrila u kakvoj je kreaciji zablistala na svom tajnom vjenčanju

Ariana Grande se svojom osobnošću mnogima uvukla pod kožu. I dok su pripadnice nježnijeg spola željno iščekivale njeno vjenčanje kako bi saznale u kakvoj će kreaciji zablistati, činilo se kako će ostati zakinute za bilo kakvi detalj.

No vjerojatno je mlada diva čekala da joj se emocije slegnu. Naime, nedavno je na svom Instagram profilu objavila pregršt vjenčanih fotografija! 😊

Jednostavna vjenčanica za jednostavnu mladenku

Ariana je za svoje intimno vjenčanje odabrala jednostavnu vjenčanicu koju je za nju kreirala svjetski poznata dizajnerica Vera Wang. Svilena vjenčanica bez naramenica, golih leđa i visoka proreza stajala joj je kao salivena. Uz blago valovitu kosu i minimalni make-up, izgledala je zaista fantastično!

Svoj vjenčani look upotpunila je kratkim velom od tila na čijem je vrhu stajala mašna. Kako bi sve izgledalo tip-top, svoj je zaručnički prsten uskladila s dijamantnim naušnicama dizajnerice Lorraine Schwartz.

Njezin novopečeni suprug Dalton Gomez nosio je crno odijelo s potpisom Toma Forda, crnu kravatu i bijelu košulju.

ariana-grande-vjencanica

Izvor fotografije: dnevnik.hr

ariana-grande-dalton-gomez

Izvor fotografije: story.hr

Ariana je izuzetno podsjećala na glumicu Audrey Hepburn

Čim je Ariana podijelila fotografije sa svoje ceremonije vjenčanja, mnogi su komentirali kako podsjeća na glumicu Audrey Hepburn u filmu Funny Face. Vjerojatno je inspiraciju za svoj vjenčani look crpila u njenom liku.

Izvor fotografije: brides.com

Za oko nam je zapela i predivna viseća dekoracija, kao i mnogo velikih svjećica u kutu prostorije.

ariana-grande-wedding

Izvor fotografije: super1.telegram.hr

Podsjetimo se, Ariana i njen dvije godine mlađi odabranik započeli su svoju vezu u siječnju 2020. godine, dok su u prosincu objavili svoje zaruke.

Prije nešto više od dva tjedna organizirali su intimnu ceremoniju vjenčanja na imanju njene obitelji u Kaliforniji, a samom je vjenčanju prisustvovalo nekolicina ljudi.

I, što kažeš na kreaciju Ariane Grande? Je li po tebi bila originalna ili da ne? Slobodno nam piši u komentaru ispod članka. 😉

Izvor naslovne fotografije: dailymotion.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se