Top 10 svadbenih poklona za istospolne parove

Top 10 svadbenih poklona za istospolne parove

Pozvana si na istospolno vjenčanje? Bez obzira na to je li riječ o prijateljima, prijateljicama ili pak rodbini, želiš im pokloniti sitnicu zbog koje će im biti toplije oko srca. Možda će to biti kompletan poklon, a možda samo dio poklona.

Bilo kako bilo, u nastavku ti donosimo 10 ideja za čaroban vjenčani dar. 😊

Okvir s fotografijom

Ne, to nije dosadan poklon. Sjeti se samo sebe, sjeti se koliko ti je drago kada ugledaš neku staru fotku. One bude posebne osjećaje, zato svakako razmisli o okviru s fotkom kao poklonu za vjenčanje. Ne zaboravi ga personalizirati jer time daješ do znanja da si se potrudila i da ti je zaista stalo do njih.

okvir-fotografija
Izvor fotografije: mariposa.com

Personalizirani otirač

Još jedan simpatičan poklon s kojim ne možeš pogriješiti je personalizirani otirač. Neka otirač nosi prezime mladenaca i datum vjenčanja. Vjeruj, bit će to pun pogodak!

personalizirani-otirac
Izvor fotografije: etsy.com

Personalizirana posteljina

A zamisli tek izraz mladenaca kada ugledaju personaliziranu posteljinu. Što se tiče posteljine, postoji zaista fantastičan izbor. Recimo, posteljina s imenima mladenaca, posteljina s crtežima mladenaca, posteljina s natpisima „Mr right“ i „Mr always right“. Što god odabereš, sigurne smo da će im se svidjeti.  

posteljina-poklon
Izvor fotografije: etsy.com

Ogrtači

Ima li ljepšeg poklona od jednakih kućnih ogrtača na kojima piše „Mr“ ili možda „His“. Ne, nema! Zato prilikom odabira poklona za svoje najmilije, svakako imaj na umu ovu ideju.

ogrtac-poklon-vjencanje
Izvor fotografije: amazon.com

Personalizirane čaše za šampanjac

A što kažeš na personalizirane čaše za šampanjac? Osim što će ih ponosno pokazivati svima, stvorit će i predivne vjenčane fotografije. I ne samo to. Kasnije ih mogu koristiti za novogodišnju zdravicu ili zdravicu za prvu i ostale godišnjice braka.

personalizirane-case-sampanjac
Izvor fotografije: brides.com

Personalizirani podmetači za čaše

Podmetači za čaše? Mi smo za! A sigurne smo da će i biti mladenci. Posebno ako ih planiraš personalizirati. Bit će to jedan mali, ali slatki znak pažnje.

personalizirani-podmetaci-case
Izvor fotografije: amazon.co.uk

Personalizirane šalice

Budući mladenci strastveni su kavopije? Pokloni im personalizirane šalice za kavu! Hoće li to biti šalice s natpisom ili možda njihovom fotografijom, izbor je na tebi.

personalizirane-salice
Izvor fotografije: etsy.com

Personalizirani jastuk

Još jedna super ideja je personalizirani jastuk (ili jastučnica). Neka jastuk krasi neki cool natpis, datum vjenčanja ili možda njihova fotka. Dobrodošao je i njihov omiljeni citat.

personalizirana-jastucnica
Izvor fotografije: amazon.co.uk

Leptir mašne

Želiš im pokloniti nešto što će moći nositi na vjenčanje? Pokloni im leptir mašne. Ili im pokloni okvir s crtežom leptir mašni koji će krasiti zid dnevne ili spavaće sobe.  

leptir-masne
Izvor fotografije: etsy.com

Personalizirana mirisna svijeća

I za kraj, razmisli o personaliziranoj mirisnoj svijeći. Odaberi njihov omiljeni miris i uživaj u oduševljenju kada ugledaju ovaj predivan znak pažnje.

personalizirana-mirisna-svijeca
Izvor fotografije: amazon.co.uk

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se