5 originalnih ideja kako mladencima dati novac za vjenčanje

5 originalnih ideja kako mladencima dati novac za vjenčanje

Pozvana si na vjenčanje svoje prijateljice, prijatelja ili rođaka pa razmišljaš o vjenčanom poklonu?

Odlučila si im pokloniti novac, jer ipak oni najbolje znaju što im treba, odnosno na što bi ga voljeli potrošiti.

No, pomisao da ćeš vjerojatno i ti, baš poput većine gostiju, mladencima dati istu čestitku nimalo te ne veseli pa tražiš alternativne načine? Na pravom si mjestu! Pripremile smo 5 ideja kako na originalan način dati novac mladencima. Pa krenimo redom. 😊

Personalizirana torbica s novcem

Pokloniti kozmetičku torbicu s personaliziranim natpisom odlična je ideja iz više razloga. Kao prvo, nosit će ime mladenca i mladenke ili neki drugi fora natpis po želji, pa će kao poklon biti baš poseban. Kao drugo, znaš da će mladenka uvijek imati potrebu za korištenjem ove torbice. I kao treće, kad u torbici pronađu novce, iznenađenje će biti još veće!

Izvor fotografije: shop.princeza.hr

Buket s novcem

Zamisli reakciju mladenaca kada im umjesto čestitke s novcem pokloniš buket s novcem! Sigurne smo da će biti oduševljeni. Buket može bit napravljen samo od novca ili u kombinaciji s cvijećem. Cvijeće može biti prirodno ili umjetno, primjerice od krep papira. Razmisli što bi budućim mladencima bilo draže i donesi odluku prema njihovim preferencijama.

buket-novac
Izvor fotografije: carousell.sg

Novac u balonu

Druga opcija je da staviš novac u balon! Hoćeš li staviti sve u jedan ili rasporediti novac u više balona, odluči sama. Vjeruj, ovim ćeš činom jednostavno oduševiti mladence! 😊

balon-novac
Izvor fotografije: sugarandcharm.com

Kovčeg s novcem

Kad pomislimo na kovčeg, odmah nam pada na pamet onaj starinski kovčeg pun zlata, zar ne? I ta nas pomisao sve vrlo veseli. Zato razmisli o ideji da novac staviš u maleni kovčeg. Kasnije mladenci taj kovčeg mogu koristiti i u neke druge svrhe, recimo za pohranu nekih sitnih stvari, kao što su satovi, naušnice i sl. Za foru možeš što više usitniti novčanice i kovanice kako bi kovčeg izgledao puno, baš kao da je pun zlata.

Novac u boci

Stavi novac u originalnu bocu ili staklenku. Osim novca, na malene papiriće napiši želje za njihov zajednički život. Ili ispuni staklenku čokoladicama u obliku srca. Ili njihovim omiljenim slaktišima.

Album s novcem

Za kraj još jedna cool ideja, a to je album s novcem. Uzmi neku malenu teku i u nju zalijepi novčanice (novčanice prethodno stavi u plastični omot). Na jednu stranu zalijepi novčanicu, a na drugu stranu opiši situaciju koju si proživjela s njima. Ili možda želju za budući zajednički život. Pusti mašti na volju i daruj mladencima novac na jedan sasvim drugačiji način!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se