Unikatni pokloni za mladence s kojima ne možete pogriješiti

unikatni-pokloni-za-mladence

Iako su se nekad za vjenčanje uvijek poklanjale gotovo pa iste stvari, danas je stvar nešto drugačija.

Svatko od nas želi budućim mladencima pokloniti nešto posebno, nešto drugačije, nešto unikatno.

Sigurne smo kako ste i vi jedan od takvih parova pa smo si dale truda i prošvrljale internetom.

U nastavku slijede unikatni pokloni koji neće ostaviti ravnodušne ama baš nijedne mladence. 😊

Wow pokloni za mladence

privjesak-za-kljuceve

Izvor: holycool.net

Tražite li sitnicu kojom ćete upotpuniti svoj vjenčani poklon, tada su ovi privjesci zaista prava stvar. Sigurne smo kako ćete ovim poklonom izazvati širok osmijeh na licima budućih mladenaca. 😊

knjiga-poklon-mladenci

Izvor: amazon.com

A što kažete na ovu knjigu? Uz njenu će se pomoć budući mladenci svakodnevno prisjetiti koliko je važno raditi stvari zajedno. To će im omogućiti bolju povezanost i osjećaj zajedništva. Vjerujte, na ovom poklonu bit će vam zasigurno zahvalni.

personalizirani-pribor-za-jelo

Izvor: etsy.com

I pribor za jelo može biti cool poklon, posebice ako je personaliziran poput ovog. Tako će ih svakodnevni obrok podsjećati na njihov najljepši dan u životu.

portret-vjencanje

Izvor: etsy.com

Ako im portret želite uručiti na dan vjenčanja, to može biti i neka druga njihova zajednička slika. Primjerice, s nekog putovanja ili pak zaruka. A postoji i druga mogućnost. Portret slike s vjenčanja možete im darovati i nakon vjenčanja. Tada poklon zasigurno neće očekivati pa će se dodatno iznenaditi.

knjiga-uspomena

Izvor: amazon.com

Zašto ne biste mladencima darovali album u koji će pohraniti svoje uspomene s putovanja?

To će im istovremeno biti poticaj za okidanjem i razvijanjem zajedničkih fotki koje će iznova i iznova s radošću prelistavati.  

masazer

Izvor: theragun.com

Nema osobe koja ne voli masažu! Zato s ovim poklonom nikako ne možete pogriješiti. Mladenci će uživati u opuštanju, oslobađanju stresa i napetosti uz ručni masažer koji ćete im baš vi pokloniti!

uredaj-za-topljenje-cokolade

Izvor: amazon.com

Još jedan unikatni poklon je zasigurno uređaj za topljenje čokolade. Tako će moći uživati u romantičnim obrocima – jagodama ili fritulama s čokoladom.

zvucnik-svjetiljka-hladnjak

Izvor: thegrommet.com

Za kraj, izdvojile smo i ovaj bluetooth zvučnik, svjetiljku i hladnjak u jednom! Mladenci ga mogu sa sobom ponijeti na more, piknik, ma kamo god požele te uživati u njegovim čarima.

Da čujemo, koji od ovih poklona vam se najviše sviđa? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se