Zaručnički prsten inspiriran Haribo bombonima oduševio cijeli svijet

ljubav-zaruke

Nakon što su davnih 90-ih stigli na tržište, Haribo bomboni u obliku prstenova osvojili su srca djece, ali i odraslih diljem svijeta. A kako i ne bi kad su toliko originalni. Ne samo da su Haribo bomboni u obliku prstenova bili omiljena dječja poslastica, već su postali i sinonim za brojne dječje simpatije i prosidbe.

Vodeći se tom činjenicom, londonska zlatarnica Taylor&Hart predstavila je svoj novi proizvod – dijamantni zaručnički prsten u obliku Haribo bombona! 😊

Najskuplji slatki prsten na svijetu  

Iz zlatarnice Taylor&Hart kažu kako su se na izradu ovakvog prstena odlučili na temelju brojnih zahtjeva. Naime, brojni zaljubljenici žele svoje bole polovice iznenaditi zaručničkim prstenom u obliku Haribo bombona!

Što se tiče prstena iz zlatarnice Taylor&Hart, riječ je o 18-karatnom dijamantnom prstenu crveno-žute boje. Obruč prstena sastoji se od 224 dijamanta, dok se na vrhu prstena nalazi žuti safir okružen s 40 dijamanata. Upravo zbog toga ni ne čudi što cijena prstena iznosi vrtoglavih 215 000 kuna!

haribo-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: taylorandhart.com

Haribo bomboni obilježili su mnoga djetinjstva

Na službenim stranicama zlatarnice Taylor&Hart stoji kako su ovim dizajnom prstena pokušali uhvatili čistu čaroliju prve zaljubljenosti. „Bez obzira koliko imate godina, vaš poseban dan trebao bi biti ispunjen istim onim uzbuđenjem kojeg ste osjetili i s prvom simpatijom“, kažu.

Također tvrde kako biste uvijek trebali zagrliti svoje unutarnje dijete i ostvariti svoje snove iz djetinjstva. Pogotovo kada su u pitanju dijamanti, safiri i zlato.

Prsten je inspiriran snovima iz djetinjstva o vječnoj ljubavi te trenucima kada vas je od simpatije mogla udaljiti jedino činjenica da morate stići kući prije nego se ugase ulična svjetla.

Haribo prsten stvoren je za sanjare, romantičare, one koji su u potrazi za nečim čistim i nevinim. Ovaj prsten savršen je izraz ljubavi. Zaruke s Haribo prstenom zasigurno će stvoriti sjajnu priču.

Moramo priznati da ovo nikako nismo očekivale i da smo naprosto oduševljene idejom zaručničkog prstena u obliku Haribo bombona!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se