Zaruke u karanteni: Na ruci Ariane Grande zasjao prsten vrijedan 2 milijuna kuna

Popularna američka pjevačica Ariana Grande javnosti je poznata po ishitrenim odlukama, barem kada je u pitanju ljubav. Naime, mjesec dana nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s reperom Mac Millerom, Ariana je ušla u vezu s komičarom Peteom Davidsonom.

No tu priča ne staje. Nakon mjesec dana veze, Ariana i Pete objavili su zaruke, a samo pet mjeseci od početka veze, ljubav je iznenadno pukla.

Ipak, pjevačica ne odustaje od ljubavi. Nedavno je objavila nove zaruke s agentom za prodaju nekretnina, Daltonom Gomezom. 😊

Zaručnički prsten s dijamantom i biserom

Sretne vijesti pjevačica je objavila na svom Instagram profilu nizom zajedničkih fotografija i fotografijom skupocjenog zaručničkog prstena. „Zauvijek i čak malo dulje“, napisala je ova 27-godišnja zvijezda u opisu fotografije.

Vrijednost zaručničkog prstena na kojem se nalazi ogroman dijamant i bijeli biser, procjenjuje se na gotovo 2 milijuna kuna!

Par se u javnosti prvi puta pojavio u spotu pjesme „Stuck with U“

Ariana Grande i Dalton Gomez prvi su se puta u javnosti pojavili su spotu pjesme „Stuck with U“ koji je pjevačica snimila u duetu s Justinom Bieberom za vrijeme karantene u Kaliforniji. Pjesma je objavljena početkom svibnja, a svi prihodi od pjesme namijenjeni su za humanitarne svrhe.

Zanimljiva je činjenica da pjesma govori o iskustvu zajedničkog života u karanteni koja je za Arianu i Daltona očito sretno završila. Njihove su obitelji veoma sretne, a za vezu se saznalo u siječnju 2020. godine, tik pred izbijanje pandemije koronavirusa.

Budući da su zajedno provodili vrijeme karantene, Ariana i Dalton imali su se vremena vrlo dobro upoznati. Zato njihove zaruke nisu toliko iznenadne.

Želimo Adriani i Daltonu mnogo sreće i ljubavi. A mi jedva čekamo vidjeti u kakvoj će kreaciji ova predivna, mlada pjevačica zablistati. Bez brige, i tebe ćemo odmah obavijestiti. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Ariana Grande

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se