Ariana Grande konačno rekla „DA“

ariana-grande-vjencanje

Mlada i talentirana pjevačica Ariana Grande prošlog se vikenda zavjetovala na vječnu ljubav svome odabraniku Daltonu Gomezu. Time je brojnim obožavateljima dala do znanja da je njeno srce zauvijek ukradeno. 😊

Intimno vjenčanje na imanju obitelji Grande

Kako doznajemo, zaljubljeni par nije više želio čekati ni trenutka i odlučili su svoju ljubav okruniti pred svojim najmilijima. Također, oboje su težili tome da organiziraju malo i intimno vjenčanje.

Njihovom vjenčanju prisustvovalo je manje od dvadeset ljudi, a samo se vjenčanje održalo na imanju njene obitelji u južnoj Kaliforniji. Na tom imanju žive mnoge slavne osobe, uključujući vojvodu i vojvotkinju od Sussexa.

Iako javnosti nisu poznate informacije u kakvim su kreacijama mladenci zablistali, znamo da je vjenčanje bilo ispunjeno s puno ljubavi i sreće te da par i njihova obitelj ne mogu biti sretniji. Ipak, nadamo se da će nam pop zvijezda s vremenom otkriti u kakvoj je vjenčanici odlučila reći svoje „sudbonosno da“. 😊

ariana-grande-dalton-gomez

Izvor fotografije: zambianews365.com

Je li Ariana Gradne konačno pronašla ljubav svog života?

Popularna američka pjevačica Ariana Grande javnosti je poznata po ishitrenim odlukama. Barem kada je u pitanju ljubavni život. Naime, samo mjesec dana nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s partnerom Mac Millerom, započela je vezu s komičarom Peteom Davidsonom.

Samo mjesec dana kasnije, njih su dvoje objavili zaruke, a četiri mjeseca nakon toga prekinuli svoj odnos. Sa sadašnjim odabranikom Daltonom Gomezom, Ariana je započela vezu u siječnju 2020. godine, a zaruke su objavili u prosincu iste godine. Nešto više od 5 mjeseci stali su i pred oltar.

Budući da su zbog karantene većinu vremena provodili zajedno, imali su se prilike dobro upoznati pa njihove zaruke, kao i vjenčanje nije toliko začuđujuće.

Čini se kako je Ariana nakon nekoliko pokušaja konačno pronašla svoju ljubav i svoj mir. Novopečenim supružnicima želimo puno sretnih trenutaka ispunjenih ljubavlju. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se