Kratki vodič kroz raznovrsni svijet velova

Ne može se puno toga mjeriti s dojmom koji ostavlja mlada zaogrnuta velom. Taj privlačan komad tkanine najčešće prvi zapne za oko promatraču.

Ako se veo nalazi i na tvojem popisu obaveznih modnih dodataka uz vjenčanicu, a ne znaš gdje započeti, tu smo da te spasimo. Kako bismo ti dočarale kakvi sve velovi postoje, odlučile smo sastaviti kratki vodič koji će ti pomoći da pronađeš onaj savršeni .

Mrežasti veo preko lica

Mrežasti veo (Bird Cage) može prekrivati samo oči, a može se spuštati do brade. Izvrsno odgovara smionim i energičnim mladama, a njime se lako postiže tajanstvenost i dramatičnost.

Veo koji prekriva cijelo lice

veo-koji-prekriva-lice

Veo preko lica (Blusher) od milja smo prozvale televizijskim. Najčešće ga viđamo na serijama i filmovima kad ga mladoženja nježno otklanja kako bi poljubio svoju dragu. Sanjaš li i ti o tome trenutku, sad znaš koji veo tražiti .

Veo do ramena

Toliko si oduševljena svojom vjenčanicom da ne želiš da ju ništa zakriva, čak ni veo, ali ipak ga želiš imati. Onda odaberi duljinu do ramena i nijedan detalj na haljini neće promaknuti oku fotografa.

Veo do lakta

veo-do-lakta

Veo koji doseže do lakta još se uvijek smatra pomalo neformalnim oblikom pokrivala. Ne moraš se bojati da ćeš djelovati previše konzervativno.

Veo do bokova

veo-do-bokova

Jedan od omiljenih izbora mladenki je veo koji prati prirodni oblik tijela i spušta se do bokova ili malo ispod njih. Engleski naziv za njega je fingertip length veil jer seže do vrška prstiju mlade.

Veo do koljena

Graciozan izbor koji te neće previše opterećivati je veo do koljena. Nije previše tradicionalan i nećeš morati zaposliti kumu ili djeverušu da vode brigu o njemu.

Veo do poda

veo-do-poda

Puni glamur stvorit će veo koji se proteže do poda. Ako ti je još uvijek u glavi kraljevsko vjenčanje, upotpuni veo sa šlepom od nekoliko metara.

Naš je vodič spreman za uporabu. Samo ćemo napomenuti da veo prije svega treba biti prilagođen duljini i dizajnu vjenčanice koju treba nadopunjavati, stoga nemoj isprobavati jedno bez drugoga!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se