Minimalističke vjenčanice zasjale i kod domaćeg brenda Lukabu

Tvoje vjenčanje sve je bliže, a ti još nisi odabrala svoju vjenčanicu iz snova?

Mi smo ti pripremile prekrasne kreacije domaćeg brenda Lukabu koje će te zasigurno oboriti s nogu.

Posebice ako si obožavateljica minimalizma. Onda je ova godina kao stvorena za tebe.

Minimalizam u vjenčanicama Lukabu

Lukabu vjenčanice poznate su po tome što su kreirane za žene koje vole biti primijećene. No ovog se puta vlasnica brenda, Marina Jerant, odlučila za sasvim drugi smjer – minimalizam!

Budući da je ova godina sva u tonu minimalizma, od vjenčane šminke pa sve do vjenčanica, ne čudi što je i ova kreativka odlučila izdati takvu kolekciju.

Materijali od kojih su vjenčanice izrađene su oni koji se uglavnom koriste za izradu vjenčanica – svila, saten, til i čipka, a u najnovijoj kolekciji mogu se pronaći i vjenčanice s popularnim 3D cvjetnim aplikacijama.

Lukabu vjenčanice za jesen/zimu 2020.

Želiš li i ti jednu minimalističku vjenčanicu koja će odisati tvojom osobnošću, zaviri u ovu kolekciju vjenčanica i rezerviraj je na vrijeme. Mnoge mladenke zaljubile su se u ove kreacije pa neke od njih već stoje na listi čekanja.

minimalisticka-vjencanica

Izvor: lukabu.com

Želiš li istaknuti svoju vitku liniju, onda je ova vjenčanica kao stvorena za tebe! Posebno ako si zamišljala svoju vjenčanicu bez naramenica i velika si zaljubljenica u perle.

leprsava-vjencanica

Izvor: lukabu.com

Zamisli samo sebe i svog dragog kako plešete svoj prvi ples u ovoj božanstvenoj vjenčanici s 3D cvjetnim uzorcima. Zvuči savršeno, zar ne? 🙂

minimalisticka-vjencanica-lukabu

Izvor: lukabu.com

Moramo priznati da je nas posebno oduševila vjenčanica s V izrezom i rukavima od tila. Toliko je jednostavna, a opet elegantna. Jednostavno neodoljiva.

vjencanica-cvjetni-uzorak

Izvor: lukabu.com

Još jedna vjenčanica s 3D cvjetnim uzorkom. No čak su i ti uzorci u modernom minimalističkom stilu. Možeš li se zamisliti u ovoj kreaciji? Vjerujemo da možeš.

leprsava-vjencanica-lukabu

Izvor: lukabu.com

Ova je vjenčanica za sve one koje se žele osjećati kao princeze. Vjerujemo da nema mladenke koja nije zamišljala ovako svoju vjenčanicu iz snova – lepršavu i s golim ramenima.

Dobra je vijest da je odsad moguće Lukabu vjenčanice dostaviti i izvan zemlje! Posjeti njihovu web adresu www.lukabu.com i dogovori svoju savršenu vjenčanicu.  

Mi smo jednostavno oduševljene ovim minimalističkim vjenčanicama, a ti?

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se