Planiraš vjenčanje u proljeće 2022.? Otkrij kakvi te modni trendovi očekuju

trendovi-modni-dodaci-vjencanje

Trendovi vjenčanja mijenjaju se iz godine u godinu. I dok su jedno vrijeme popularne duge vjenčanice, već drugu sezonu hit su kratke vjenčanice, zatim midi vjenčanice itd.

Isto je i s modnim dodacima. Neki od dodataka gotovo su bezvremenski, poput velova i ukrasa za kosu. Neki od njih ponovno se vraćaju u modu, dok su neki potpuno novi.

U nastavku ti donosimo 8 modnih dodataka koji će biti apsolutni hit u proljeće 2022. godine. Možda i ti zablistaš u jednom od njih. 😉

Remenje

Ako ti je sada na pamet da remen nikako ne pristaje uz vjenčanicu, grdno se varaš. Vjenčanice brojnih dizajnera širom svijeta dokaz su da se remen može savršeno uklopiti u tvoj vjenčani look. Bez obzira je li riječ o bijelom kožnom remenu ili tankoj svjetlucavoj traci, vjeruj, izgledat ćeš spektakularno!

vjencanica-remen

Izvor fotografije: weddingforward.com

Prozirni plašt

Prozirni plašt ponovno se vraća u modu! Savršena je alternativa velu. Postoji zaista velik izbor plašteva, od onih ležernijih pa sve do kraljevskih stilova.

vjencanica-prozirni-plast

Izvor fotografije: stephanieallin.net

Odvojeni rukavi

Odvojeni rukavi već su nekoliko godina u trendu, no sada u potpuno novom ruhu. Mašne, puf rukavi i dugi satenski rukavi samo su neki od trendova koji te očekuju u 2022. godini.

vjencanica-odvojeni-rukavi

Izvor fotografije: annasposagroup.com

Rukavice

Iako ti je možda prva asocijacija na rukavice zimsko vjenčanje, ovaj modni dodatak nije vezan uz određeno godišnje doba. Naime, mnogi dizajneri kreirali su prozirne rukavice za toplije dane tako da u njima možeš zablistati i na proljetnom i ljetnom vjenčanju!

vjencanica-rukavice

Izvor fotografije: people.com

Veo s cvjetnim uzorcima

Veo je također jedan od modnih dodataka koji već godinama dominira na vjenčanju. No umjesto klasičnih velova, u trendu će biti velovi s cvjetnim uzorcima.

veo-cvjetni-uzorak

Izvor fotografije: davidsbridal.com

Cvjetni vjenčić za kosu

Kakvo bi to bilo proljetno vjenčanje bez cvjetnih vjenčića za kosu. Ne možeš li se odlučiti između vela i cvjetnog vjenčića, dobra vijest je da možeš nositi oboje!

cvjetni-vjencanic-vjencanje

Izvor fotografije: brides.com

Viseće naušnice

Dizajneri širom svijeta poručuju mladenkama: nosite viseće naušnice na dan svog vjenčanja! Bilo da se odlučiš na minimalističke ili upadljive viseće naušnice, jednostavno ne možeš pogriješiti.

visece-nausnice-vjencanje

Izvor fotografije: brides.com

Perlice

Perlice su nedavno postale nezaobilazan dio brojnih vjenčanica, a sada su se uvukle i u modne dodatke, poput ukrasa za kosu, velova i remenja.  

vjencanice-perle

Izvor fotografije: ruffledblog.com

I, koji od ovih trendova ti se najviše sviđa? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se