Vjenčanice s puf rukavima ponovno su se vratile u modu

Ima li išta ljepšeg od pogleda na zadovoljnu mladenku koja veselo korača prema svom odabraniku, u crkvi ili u matičnom uredu, u predivnoj vjenčanici?

Naravno da nema! Ma, ništa ne može bolje upotpuniti božanstveni izgled mladenke kao čarobna vjenčanica. Vjerujemo da će se s nama složiti kako pripadnici muškog tako i pripadnice ženskog spola.

U nastavku dakle pišemo o vjenčanicama, no naglasak stavljamo na jedan slatki detalj – rukave. Ovdje se ne radi o bilo kakvim rukavima, već o puf rukavima. Odlučiš li se za ovakav model vjenčanice djelovat ćeš „in“ u svakom pogledu, a o modnoj osviještenosti ne moramo ni govoriti.

Princeza Dijana zablistala u krinolini s puf rukavima

Davne 1981. godine princeza Dijana udala se u vjenčanici s puf rukavima. Zbog zanimljivih puf rukava, čiste svile te ušivenih 10 tisuća bisera i dragog kamenja, mnogima je njena vjenčanica ostala u pamćenju kao najraskošnija haljina ikad. Stoga ne čudi što je upravo vjenčanje princeze Dijane i princa Charlesa proglašeno vjenčanjem stoljeća.

Ako i dalje misliš da su divovski rukavi izgledali super davno, na tvojoj majci primjerice, podsjećamo te da se trendovi konstantno mijenjaju. Tako su u današnje vrijeme nekad „velike“ rukave zamijenili elegantni i profinjeni rukavi.

Možda ti je to teško zamisliti, no vjeruj nam modni trendovi nikad ne lažu.

Modeli vjenčanica s puf rukavima

Kako bi te uvjerile, najprije smo zavirile na razne web shopove, a potom za tebe izdvojile prelijepe model vjenčanica s puf rukavima.

P.S.: Budući da nas svakog dana sunce iznova iznenađuje, u obzir smo uzele samo vjenčanice kratkih te laganih puf rukava.

Hajde, pogledajmo zajedno neke od modela!

vjencanice-s-puf-rukavima
Izvor: jlmcouture.com
vjencanice-s-puf-rukavima
Izvor: markarian-nyc.com
vjencanice-s-puf-rukavima
Izvor: stonefoxbride.com
vjencanica
Izvor: danymizrachi.com
bijela-vjencanica
Izvor: danymizrachi.com
vjencanica-s-puf-rukavima
Izvor: danahareldesign.com
predivna-vjencanica
Izvor: lihihod.com

Da vas sad čujemo! Jesu li puf rukavi staromodni ili pak predivno stoje?

Ma ovo drugo, zar ne?

Slobodno nam javiš dojmove..

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se