Suncokret kao dekoracija za ljetno vjenčanje

Suncokret kao dekoracija za ljetno vjenčanje

Tvoje vjenčanje održava se ljeti i nisi sigurna u odabir cvijeća za dekoraciju?

Mi ti predlažemo suncokrete! Zašto? Suncokret simbolizira sunce, sreću i vedrinu pa tako na svoje vjenčanje možeš unijeti posebnu notu živahnosti i veselja.

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, u nastavku slijede prijedlozi dekoracija s motivima suncokreta, koje možeš iskoristiti za svoje vjenčanje.

Pozivnice i zahvalnice sa suncokretima

Ako ti i tvoj dragi volite jednostavnost ili pak želite uštedjeti nešto novaca, savjetujemo ti da sami izradite pozivnice i zahvalnice.

U alatu Canva jednostavnim koracima napiši tekst, isprintaj ga i zalijepi na žuti papir. Dodaj jedan cvjetić suncokreta i to je to!

Na isti način možeš izraditi i zahvalnice, tako da napišeš tekst zahvale i zalijepiš vašu fotografiju. Nije loše zar, ne?

pozivnice-sa-suncokretima
Izvor fotografije: etsy.com

No ako jednostavno nemaš vremena sama izraditi pozivnice i zahvalnice, evo primjera koji ti mogu poslužiti kao inspiracija za naručene pozivnice i zahvalnice, ali prema tvojim željama .

Uređenje prostora za vjenčanje sa suncokretima

Suncokret se može iskoristiti na zaista mnogo načina. Kao dekoracija za stolove može stajati zasebno, ali i u kombinaciji s drugim cvijećem.

Savjetujemo ti da ne pretjeruješ s cvijećem jer je suncokret sam po sebi dovoljan. Dodaj malo zelenila ili sitnog cvijeća. To će biti sasvim dovoljno.

vjencana-dekoracija-suncokreti
Izvor fotografije: weddingwire.com

Također možeš dekorirati i stolice mladenaca, ali i ostalih uzvanika. Malo dekorativnog materijala i jedan cvijet suncokreta i to je to! Kao što se kaže „manje je više“!

vjencana-dekoracija-suncokreti
Izvor fotografije: canva

Kako bi osigurala da se tvoje vjenčanje zaista upamti, dekoriraj čaše svojih uzvanika. To mogu biti samo čaše mladenaca i kumova, ali i čaše svih uzvanika.

Predlažemo ti i jedno ludo fotografiranje ispred Photo Bootha s kumovima i uzvanicima, kako nazdravljate i osiguraj si nezaboravne uspomene sa svog vjenčanja.

I cvjetni zidovi od suncokreta za fotografiranje izgledaju savršeno! Bilo da se uzvanici fotografiraju međusobno ili s vama, fotografije će zaista biti pozitivne i zadivljujuće.

Vjenčani buketi i reveri od suncokreta

Bez vjenčanog buketa i revera od suncokreta to jednostavno nije to!

Kao i kod dekoracije stola savjetujemo ti da kod revera učiniš isto. Nemoj pretjerivati, nego dodaj malo zelenila ili sitnog cvijeća.

Želiš li suncokrete i u vjenčanom buketu, suncokrete kombiniraj s drugim cvijećem, poput crvenih ili bijelih ruža. Izgledat će fantastično!

Nadamo se da smo ti pomogle oko odabira dekoracije za tvoje ljetno vjenčanje i želimo ti puno pozitive i veselja na tvom vjenčanju.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se