Tijara, veo ili cvijeće u kosi – što odabrati?

Veo, tijara, vijenac od cvijeća, ukosnice, šešir… Puno je ukrasa koji nadopunjuju vjenčanu frizuru i pomažu ti da zablistaš u punom sjaju. Pitanje glasi – koji odabrati? 

Ako nisi jedna od princeza koje su odluku o svom vjenčanom izgledu donijele u prvom razredu srednje škole, prođi kroz naš izbor modnih ukrasa i vidi što ti je na raspolaganju. Čak i ako točno znaš što želiš, možda možeš pripojiti još pokoji detalj i uskladiti ga sa svojim stilom  .

Veo

Klasičan dodatak vjenčanici bez kojeg mnogobrojne mlade ne mogu zamisliti vjenčanje. Različite su dužine i oblika, a mogu biti napravljeni od raznovrsnog materijala.

Iako se vežu uz tradicionalna vjenčanja, možeš ih kombinirati s bilo kojim stilom. Odabir vela ponajviše ovisi o vjenčanici koju nosiš, stoga nemoj isprobavati i kupovati jedno bez drugoga.

Tijara

tiara

Kraljevska vjenčanja i tijare idu ruku pod ruku. Tijare uistinu naglašavaju kraljevski izgled i učinit će da se osjećaš i ostavljaš dojam princeze.

Prednost ovog ukrasa je što se jednostavno kombinira s različitim tipovima frizure, a dobro pristaje i uz veo ako se ne možeš odlučiti samo za jednu opciju.

Vijenac od cvijeća

tijara

Nisi spremna za glamur i blještavilo, koje nosi tijara, ali svejedno bi željela ukras u obliku krune? Nema problema. Za tebe imamo vijenac od cvijeća.

Cvijeće u kosi pridonosi stvaranju razigranosti i dražesnosti. Kako bi postigla cjelovitost u stilu vjenčanja, za vjenčić odaberi isto cvijeće koje koristiš u buketu i cvjetnim dekoracijama  .

Šešir

Ovaj modni dodatak ne viđa se često na našim svadbama, ali to ne znači da ga trebaš u potpunosti odbaciti.

Bijeli šeširi odišu elegancijom. Princeze s istančanim ukusom mogu izabrati šešir upotpunjen cvijećem ili mrežicom preko očiju.

Ukosnice

ukosnice

Češljić u kosi ili ukosnice istaknut će tvoju frizuru i neće dopustiti da ti pokoji nestašan uvojak smeta kad izgovaraš zavjete ili uživaš u svečanoj večeri.

Ukosnice se također mogu uspješno spojiti s drugim modnim dodacima poput vela.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se