Ovaj model vjenčanice bit će hit u 2020.

Sa sigurnošću možemo reći da će kratke vjenčanice u 2020. biti pravi hit! S rastućim brojem dizajnera koji nadahnuće pronalaze u modi proteklih desetljeća, pogotovo 1920-ima i 1960-ima, te porastom netradicionalnih nevjesti, sve se više žena odlučuje za kratke vjenčanice.

Zapravo, ne vole svi duge haljine, a kratke vjenčanice imaju nekoliko prednosti koje se ne mogu poreći:

  • jeftinije su
  • u njima je lakše plesati
  • podatnije su za nošenje
  • u njima cipele dolaze do izražaja

Također, možeš ići u toalet bez komplikacija i smanjiti muke svojim prijateljica koje bi trebale pridržavati ogromnu vjenčanicu. Ako pak tvoja vjenčanica neće biti skroz bijela, moći ćeš je nositi opet! Ugledaj se samo na neke slavne dame koje su se, umjesto za dugu, odlučile za mini varijantu .

Celebrityji u kratkim vjenčanicama

Keira Knightley je svoju vjenčanicu, a Chanel mini haljinu sa suknjom od tila, nosila ne samo na svoj veliki dan, već i na crveni tepih. Za vjenčanje s pjevačem Frankom Sinatrom u Las Vegasu 1966., Mia Farrow izgledala je izuzetno elegantno u bijeloj haljini do koljena, s pripadajućom kratkom jaknicom s dvorednim kopčanjem.

kratke-vjencanice
Izvor: mademoisellesweetwedding.wordpress.com

Zvijezda klasika „Doručak kod Tiffanyja“, Audrey Hepburn, nosila je kratke vjenčanice i na vjenčanje s Markom Ferrerom i s Andreom Dottijem. Haljinu koju je nosila na vjenčanje s Ferrerom dizajnirao je Pierre Balmain, a bila je dužine do ispod koljena s kratkim, širokim rukavima i visokim ovratnikom.

Ne možeš li se odlučiti želiš li kraći ili duži model vjenčanice, Poppy Delevingne pronašla je pametnu alternativu. Naime, njezina vjenčanica koju je dizajnirao Karl Lagerfeld sadržavala je dugu odvojivu suknju koja je bila za dnevni dio ceremonije, a koju je kasnije uklonila i stvorila mini haljinu za večernje proslave.

Ne zaboravimo na jednostavnu, boho vjenčanicu Johna Galliana koju je na svoje romantično vjenčanje na plaži nosila Cindy Crawford.

kratke-vjencanice
Izvor: today.com

Hit su kratke vjenčanice dugih rukava

Prava se čarolija događa tek kada spojiš kratku vjenčanicu s dugim rukavima i dobiješ pravu eleganciju. Postoji nešto u kratkim haljinama s dugim rukavima što odiše posebnim, nimalo pretjeranim seksepilom.

Vjenčanice ovog kroja dolaze u različitim varijantama i materijalima, a iskreno ne znamo koji model nam se više sviđa jer su svi naprosto sjajni. Bilo da se radi o romantičnom, čipkastom modelu, izvezenim haljinama ili jednostavnoj lepršavoj, sigurne smo da ćeš se u kratke vjenčanice zaljubiti na prvi pogled.

air-barcelona
Izvor: airebarcelona.com
vjencanice
Izvor: magbridal.com.cn
mladenka
Izvor: saadibrahimstudio.com

Samo je potrebno malo tvoje hrabrosti i look za pamćenje je zagarantiran!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se