Bella Thorne u suzama otkrila da je zaručena!

bella-thorne-zaruke

Zaruke slavnih znaju biti veoma romantične i zato nam često služe kao inspiracija.

Tako smo prošle subote svjedočili emotivnim zarukama mlade američke glumice Belle Thorne.

Naime, njen odabranik (Benjamin Mascolo) je nizom od nekoliko fotografija na svom Instagram profilu jasno dao do znanja da su zaručeni! U opisu fotografije stajalo je kratko i jasno: „Rekla je DA!“

Benjamin je pratitelje dodatno raznježio i Storyjima u kojima Bella sa suzama u očima pokazuje predivan zaručnički prsten. 😊

Romantične zaruke tijekom snimanja filma

Zaljubljeni par trenutno sudjeluje u snimanju novog filma „Time is up“. Benjamin je iskoristio situaciju i odlučio svoju dragu zaprositi na potpuno neočekivani način. Naime, Bella je uz režisera pratila skriptu o radnjama koje će se događati na filmu. Na kraju zadnje scene dočekalo ju je ljubavno pismo u kojem je Benjamin, između ostaloga, pita hoće li se udati za njega. 😊

No sudeći prema fotografijama koje je ona objavila, čini se kako to nije bilo sve. Vani ju je dočekalo ogromno srce sa stotinama crvenih ruža, dok su se njihovi inicijali posebno isticali. Naime, oni su bili izrađeni od bijelih ruža.

bella-thorne-zaruke

Izvor fotografije: Instagram profil Belle Thorne

Na drvetu pokraj visjele su žaruljice kao i njihove zajedničke fotografije. Uz svaku fotografiju bila je zakačena i bijela ruža. No ni tu nije kraj čaroliji ovih zaruka. Na velikom platnu velikim je slovima bilo ispisano „Marry me“, a atmosferu su dodatno začinile prskalice.

bella-thorne-prosidba

Izvor fotografije: Instagram profil Belle Thorne

Kao šlag na tortu, Benjamin je izvadio dijamantni zaručnički prsten u obliku suze koji sada krasi ruku mlade glumice. 😊

bella-thorne-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: Instagram profil Belle Thorne

Sočni detalji iz života Belle Thorne

Novopečeni zaručnici upoznali su se na kalifornijskom glazbenom festivalu 2019. godine i od tada su nerazdvojni. No kako je glazbenik zbog ljubavi živio na relaciji Las Vegas – Italija, za vrijeme pandemije bili su svatko na svojoj strani svijeta. I dok se u toj situaciji očekuje kako će ljubav splasnuti, njih dvoje daljina je još više spojila.   

Inače, Bella je posljednjih nekoliko godina punila novine neprimjerenim ponašanjima. Često je mijenjala dečke te provocirala golišavim i vrlo neukusnim izdanjima.

No čini se kako ljubav radi čuda jer otkako je u vezi s Benjaminom, sada je potpuno druga osoba. 😊

Izvor naslovne fotografije: billboard.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se