Romantične zaruke na čarobnim Maldivima poduzetnice Snježane Mehun

snjezana-mehun-prosidba

Maldivi ili kako ih još nazivaju „raj na zemlji“, trenutno su utočište poznate hrvatske poduzetnice Snježane Mehun. Sudeći prema fotografijama koje 49-godišnja dizajnerica dijeli na svom Instagram profilu, ona i njen odabranik guštaju u suncu, pijesku i tirkiznom moru.

Moglo bi se reći kako je za njih godina zaista lijepo počela. No onda se na Maldivima dogodilo nešto zbog čega će pamtiti ne samo početak, već cijelu godinu. U trenutku kad je Snježana uživala u bazenu, u njihovu je vilu stigao plutajući pladanj s doručkom i skrivenom porukom. Ta skrivena poruka zapravo je bio dijamantni zaručnički prsten! 😊

„Nisam očekivala na doručku i nisam očekivala sada“

Riječi su koje je za medije izrekla uzbuđena i sretna Snježana. Kaže kako je očekivala prosidbu kao i svaka žena koja je u srcu djevojčica i čeka svog princa na bijelom konju. No ovaj ju je scenarij zaista oborio s nogu.

snjezana-mehun-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: rtl.hr

Osim doručka i dijamantnog zaručničkog prstena, njen dosadašnji dečko i sadašnji zaručnik Franz Schillinger poklonio joj je i buket crvenih ruža. Kako doznajemo, Snježana je za vrijeme zaruka od uzbuđenja plakala, ali je uspjela izreći „DA“!

snjezana-mehun-zaruke

Izvor fotografije: Instagram profil snjezanamehun

O planovima za vjenčanje još ne zna ništa, no kaže kako je sve moguće.

Snježanu i Franza je spojila ljubav prema brodovima

Snježana i Franz upoznali su se 2018. godine preko zajedničkih poslovnih partnera. Iako su u početku imali isključivo poslovni odnos, između njih je ubrzo zaiskrilo. Nedugo nakon što su započeli svoju ljubavnu vezu, otkrila je kako je njih dvoje spojila ljubav prema brodovima.

snjezana-mehun-maldivi

Izvor fotografije: Instagram profil snjezanamehun

Osim prema brodovima, oboje su veliki zaljubljenici u putovanja pa je njihova lista posjećenih destinacija već gusto popunjena. Snježana je jednom prilikom izjavila i kako je Franz od početka podržava u svemu što radi, ističe i ponosi se njome. To ju je jednostavno oduševilo.

Snježani će to biti treći brak. Prije šest godina rastala se od bivšeg manekena Mihaela Galekovića, a prije njega je bila u braku s poduzetnikom Zlatkom Mehunom s kojim ima 27-godišnjeg sina Dina.

Čestitamo Snježani i Franzu i radujemo se vidjeti ih u najboljem izdanju. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil snjezanamehun

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se