Romantične zaruke američkog para u Dubrovniku

zaruke-dubrovnik

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Bill Perkins

Da je Hrvatska jedna od najljepših zemalja potvrđuju mnogi strani posjetitelji. Među njima je i američki filmski producent te igrač pokera, Bill Perkins. Koliko je oduševljen našom zemljom potvrđuje činjenica da je upravo ovdje želio zaprositi svoju djevojku. I ne, nije samo želio, već je to i učinio! 🙂

Romantične zaruke na tvrđavi Lovrijenac

51-godišnji Bill organizirao je krstarenje po Jadranu kako bi pronašao savršeno mjesto za prosidbu svoje djevojke. U njezinom društvu i društvu svojih prijatelja, posjetio je Split, Brač, Hvar, Korčulu i još mnoga poznata mjesta. No odluka je ipak pala na – Dubrovnik.

Kako bi zaruke bile zaista savršene, Bill je na tvrđavi Lovrijenac organizirao romantičnu večeru.

Lara je ostala zapanjena pogledom s tvrđave, a kada je Bill kleknuo ostala je u potpunom šoku. U istom je trenutku od sreće počela plakati te tražila od Billa da ponovi ono što je rekao.

Bill je pitao Laru želi li biti njegova kraljica, želi li biti uz njega i prolaziti sve životne avanture s njim, a ona je u svoj toj emocionalnoj zbrci uspjela izgovoriti da. 😊

Proslava zaruka uz vatromet

Jedan od Billovih prijatelja s kojim je provodio dane u Hrvatskoj bio je američki milijunaš Dan Bilzerian. On je organizirao spektakularni vatromet za zaručnike koji je oduševio cijeli grad. Nakon toga svi su zajedno otišli proslaviti zaruke u jedan od dubrovačkih restorana.

View this post on Instagram

I yabba dabba DO!!!!!!!!💍😆

A post shared by L Boogie (@larasebastian) on

Hoće li se Bill i Lara i vjenčati u Hrvatskoj?

Bill je u nekoliko navrata rekao kako je za njega Hrvatska mjesto kao iz bajke te da postoji mogućnost da se i vjenčanje održi ovdje. Hrvatska je za njega apsolutni favorit za organizaciju nezaboravnog vjenčanja. Kaže i kako je tijekom boravka u Hrvatskoj naučio dvije najvažnije riječi: ljubav i hvala.

Četiri godine veze rezultirale su zarukama

Kad su se Lara i Bill upoznali, shvatili su da si savršeno odgovaraju. Svaki sljedeći trenutak nisu željeli provesti jedan bez drugoga. Četiri godine veze tako su rezultirale ovim nevjerojatnim zarukama u Dubrovniku.

Razmišljaš li možda ti o zarukama izvan Hrvatske? Želiš li, podijeli s nama svoju ideju u komentaru ispod članka. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se