Kako organizirati savršeno last minute vjenčanje?

kako-organizirati-last-minute-vjencanje

Ti i tvoj dragi odlučili ste živjeti u inozemstvu pa želite tamo otići kao supružnici? Ili na svijet dolazi predivno malo biće i svoju ljubav želite okruniti brakom? Možda ste jedan od onih parova koji ne vole previše planirati i žele da vaš dan vjenčanja bude potpuno spontan?

Bez obzira na razlog, jedno je sigurno – organizacija last minute vjenčanja može biti iznimno stresna.

No ne dajte se obeshrabriti! Slijedite naše savjete i svjedočite čaroliji vašeg vjenčanja u zadnji čas. 😊

Odredite datum vjenčanja

Prvi korak koji biste trebali napraviti je odabrati datum vjenčanja, a zatim provjeriti je li taj termin slobodan (bilo u crkvi ili kod matičara). Sredite papirologiju i prvi korak je gotov! 😊

Pronađite lokaciju za vjenčanje

Sada je vrijeme za odabir idealnog mjesta za vjenčanje. Pritom imajte na umu da brojni mladenci rezerviraju svoje mjesto do godinu dana unaprijed te da vaša željena lokacija možda neće biti dostupna. No to ne znači da morate odustati o ideji o last minute vjenčanju.

Sigurno će se naći mjesto koje će odgovarati vašim željama, stilu vašeg vjenčanja i, naravno, proračunu. Za početak stavite sve vaše želje na papir. Želite li da vaše vjenčanje bude klasično, rustikalno ili u boho stilu? Možda svoj dan iz snova zamišljate uz jezero ili more? Oduvijek sanjate o vatrometu na svom vjenčanju?

Jednom kad vam bude jasno što želite, sve će biti lakše. Savjet zlata vrijedan: pripremite fotografije onoga što biste željeli (primjerice, vjenčanog buketa, vjenčanice, vjenčanog odijela, cvjetnih aranžmana…) kako bi sam proces dogovora i izrade bio brži.

Smatrate li da nećete stići isplanirati vjenčanje ili pak sumnjate u vlastite sposobnosti, uvijek možete unajmiti organizatora vjenčanja. Oni imaju mnogo iskustva u organizaciji takvih događaja te surađuju s brojnim dobavljačima pa mogu dogovoriti i razne popuste. I, naravno, u skladu s vašim budžetom i željama isplanirati savršeno last minute vjenčanje.

vjencanje-na-otvorenom

Izvor fotografije: ruffledblog.com

Pozovite goste

Nakon što ste odredili datum vjenčanja i mjesto, odmah obavijestite svoje uzvanike tako da se i oni stignu pripremiti. Kad je riječ o last minute vjenčanjima, obično se radi o vjenčanjima u krugu obitelji pa vjerujemo da vašim najbližima vjenčanje u zadnji čas neće predstavljati problem.  

Ako mislite da nećete stići sve goste pozvati usmeno, uvijek možete poslati digitalne pozivnice.

digitalne-pozivnice-vjencanje

Izvor fotografije: etsy.com

Vrijeme je za vjenčanicu i vjenčano odijelo!

Konačno, vrijeme je da kreneš u potragu za kreacijom iz snova. Brže-bolje dogovori termin za isprobavanje vjenčanice u salonu ili pronađi krojačicu koja će stići tvoje snove pretvoriti u stvarnost. Što pak se vjenčanog odijela tiče, vjerujemo kako će potraga biti nešto lakša. 😀

Nakon što ste odradili ove aktivnosti, možete se posvetiti odabiru jelovnika, cvijeća, prstenja, fotografa

No vjerujemo kako vam ovaj dio neće predstavljati veliki problem. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se