Paula Sikirić rekla “DA” nakon tri mjeseca veze

paula-sikiric-zaruke

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil paulasik

Domaća blogerica i influencerica Paula Sikirić rekla je „da“ svome odabraniku nakon kratke ljubavne veze. Svoju sreću i uzbuđenje zarukama odmah je podijelila s brojnim pratiteljima na svom Instagram profilu. Tri mjeseca bila su dovoljna da odluče provesti ostatak života zajedno. 😊

Emotivne zaruke na Kamenitim vratima

25-godišnja Paula i njen odabranik svake se nedjelje odlaze moliti na Kamenita vrata. Budući da ove nedjelje jednostavno nisu stigli, odlučili su otići u ponedjeljak. Bila je to izvrsna prilika za zaruke jer su upravo tog datuma, na istom mjestu i prohodali.

Iako je sumnjala da nešto smjera, nije ni sanjala što će se dogoditi. U trenutku kad je završavala molitvu, u sjeni je vidjela njega kako kleči. Od prvog trenutka znala je da je on „onaj pravi“, no ipak se neizmjerno iznenadila i zaplakala od sreće.

Identitet svog zaručnika ne želi otkriti, poštujući njegovu privatnost, a istodobno i svoju intimu. Ono što je podijelila s javnošću je da dolazi iz Dalmacije te da će svadba biti prava dalmatinska.

Hoće li uskoro biti vjenčanja?

Kako doznajemo, Paula još uvijek nije sigurna kada će i kako veliko biti vjenčanje budući da o ceremoniji vjenčanja nije ni kao mala maštala. Još od djetinjstva je smatrala da će život provesti sama gradeći svoju karijeru. No s obzirom na ljubav koju trenutno živi, ova joj promjena nimalo ne smeta.

zaruke-paule-sikiric

Izvor: Instagram profil paulasik

Još jedan razlog zbog kojeg trenutno ne razmišlja o vjenčanju je trenutna situacija u svijetu. Budući da su neki ljudi s kojima bi željeli podijeliti svoje sretne trenutke na drugom kraju svijeta, vjenčanje trenutno ne dolazi u obzir. Kako vole iste stvari, najvjerojatnije će njihovo vjenčanje biti spoj modernog i tradicionalnog.

O tome je li spremna na brak ni ne razmišlja jer smatra kako brak sam po sebi ništa ne mijenja. Kada je ljubav iskrena, nema razmišljanja o spremnosti. 😊

Nadamo se da ćemo još dugo svjedočiti njihovoj iskrenoj ljubavi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se