Najljepše ideje za vjenčane fotografije u jesen

Najljepše ideje za vjenčane fotografije u jesen

Znaš li da se u posljednje vrijeme sve više mladenaca taj velik dan odlučuje ovjekovječiti u jesenskom terminu?

U prilog tome ide ugodno i poprilično toplo vrijeme koje se često zna produljiti kao i šarene jesenske boje koje izgledaju predivno na fotografijama.

Ma tko ne bi poželio bajkovite vjenčane fotografije u čijoj se pozadini nazire žuto i zlatno lišće? Ili svadbenu salu dekoriranu primamljivim jesenskim plodovima te pozirati s buketom crvenih, narančastih ili žutih nijansi!

Inspiraciju za tvoje jesensko vjenčanje potraži u ovim fotkama

Za tvoju smo zato inspiraciju izdvojile nekoliko vjenčanih fotografija u jesenskom ruhu, a na tebi je da u dogovoru s fotografom iskoristiš sve blagodati jeseni.

Ipak se jednom udaješ (barem prvi put)!

Imaš li sreće s lijepim, sunčanim i suhim vremenom, pobrini se da u dogovoru s dragim odabereš onu lokaciju za fotografiranje na kojoj će biti pregršt šarenog jesenskog lišća.

jesensko-vjencanje
Photo by LAUREN GRAY on Unsplash

Imaj na umu da odlične jesenske fotografije mogu nastati i ispred crkve, matičnog ureda ili pozadine predviđene za fotografiranje koju si ukrasila u jesenskom štihu.

jesensko-vjencanje-crkva
Photo by Marius Muresan on Unsplash

Ako pak nećeš imati sreće s toplom, sunčanom jeseni, nemaš razloga za brigu! Prije same svadbe nabavi ukrasne gumene čizme i prozirne kišobrane ili pak kišobrane u jesenskim bojama koji će postati predivan dodatak vašim svadbenim fotografijama. 

jesensko-vjencanje-kisa
Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Vjenčane fotografije na kiši mogu biti podjednako romantične kao i one tijekom sunčanog vremena, ako ne još i romantičnije. Zamisli samo fotografiju na kojoj ste ti i dragi zagrljeni ispod kišobrana, a vaši su zaljubljeni pogledi usmjereni jedno prema drugome. Tako slatko da smo se uspjele naježiti!

jesensko-vjencanje-kisa
Photo by Joel Overbeck on Unsplash

Za kraj zapamti da svako godišnje doba ima svojih čari, pa tako i jesen. Zato iskoristi čaroliju prekrasnih jesenskih boja i plodova najbolje što možeš. Vjeruj nam tog ćeš se trenutka zauvijek rado prisjećati, a predivne fotke s oduševljenjem još dugo nakon toga pregledavati!

jesensko-vjencanje
Photo by Jonathan Borba from Pexels

Izvor naslovne fotografije: Canva